TLC teemaviikko käynnistyy!

22. marraskuun 2021

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja osallistumaan koko korkeakouluyhteisön yhteisen opettamisen ja oppimisen keskuksen, tutummin TLC:n (Teaching and Learning Centre), tarjoamiin sisältöihin ja koulutuksiin.

Teaching and Learning Centre on perustettu tukemaan korkeakouluyhteisön opetustyötä tekeviä heidän työssään ja tarjoamaan ns. sisääntuloväylän pedagogisen tekemisen ja kehittymisen äärelle. TLC:n on verkosto, jossa hyödynnetään kaikkien korkeakouluyhteisön jäsenten osaamista ja kehittämistyötä. Sinäkin siis olet osa TLC:tä!   

Tämän viikon aikana ääneen pääsee useat korkeakouluyhteisömme asiantuntijat, jotka johdattelevat meitä blogikirjoituksissaan pohtimaan opettajuutta eri näkökulmien kautta. Nostamme joka päivä esiin myös TLC-sivustolla tarjolla olevia työkaluja ja tukimateriaaleja.   

Teemaviikon ensimmäisessä bloggauksessa Tampereen ammattikorkeakoulun Kirsi Saarinen jakaa innostavia kokemuksia siitä, miten vertaisoppimalla kehitetään KiVi-tiimin (kielten ja viestinnän opettajat) palaute- ja arviointikäytänteitä.  

Oman ja yhteisön opetustoiminnan kehittäminen on jatkuva prosessi ja siihen on TLC-sivuston tarjoaman tuen lisäksi tarjolla myös paljon koulutuksia. Tutustu esimerkiksi Tampereen yliopiston tarjoamiin yliopistopedagogisiin koulutuksiin sekä Tampereen ammattikorkeakoulun tarjoamaan ammatilliseen opettajankoulutukseen sivulla Pedagogiset koulutukset.  

HUOM!  

Ilmoittaudu kevään yliopistopedagogisiin koulutuksiin lock 30.11. mennessä.  

Haku ammatilliseen opettajankoulutukseen käynnistyy 4.1.2022.  

Tutustu myös UNIPS-hankkeen itseopiskelumateriaaleihin