Tukipalvelut

Tälle sivulle on koottu Tampereen korkeakouluyhteisön opetuksen kehittämisen tukipalvelut.

Millaista tukea tarvitset?

Onko sinulla kysymys korkeakouluyhteisön tietojärjestelmiin tai digityökaluihin liittyen?

Helpparin kautta tavoitat yhdestä paikasta tietohallinnon asiantuntijat eri palveluihin ja työkaluihin liittyen. Esitä kysymyksesi esimerkiksi Moodleen, Teamsiin, sähköpostiin, videopalveluihin liittyen helppariin ja valitse tilanteesi sopiva yhteydenottotapa näistä vaihtoehdoista:

Kaipaatko apua opetuksen pedagogiseen suunnitteluun ja opintojakson kehittämiseen?

TLC tarjoaa mahdollisuuden pyytää pedagogista tukea auttamaan ja opastamaan opetuksen kehittämisen kysymyksissä

Tukenasi opetuksen kehittämisessä:

Pedagogiset ratkaisut ja kulttuuri -osaamisyksikkö (TAMK)

TLC ja TAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu ovat vastuussa TAMKin pedagogisen kehittämisohjelman lock edistämisestä. PERAKU-yksikön yhteystiedot lock

Koulutuksen ja oppimisen palvelut (TAMK)

Koulutuksen ja oppimisen palveluiden lock tehtäviä ovat mm. digiosaamisen ja oppimisympäristöjen kehittäminen sekä digipedagogiikan tukeminen TAMKissa.

Opettajien ja ohjauksen palvelut, TLC-tiimi (TAU)

Tiimin tehtävänä on tarjota opetustehtävissä toimivalle henkilöstölle ja koulutusta tarjoaville toimijoille pedagogista tukea sekä kehittää yliopiston pedagogisia käytänteitä. Opettajien ja ohjauksen palvelut -tiimin yhteystiedot. lock

Etsitkö vinkkejä ja vaihtoehtoja opetuksen suunnitteluun, kehittämiseen ja digityökalujen valintaan?

Teaching and Learning Centre (TLC)

TLC:n sivuilta löydät materiaaleja ja vinkkejä opetuksen suunnittelusta arviointiin.

Digimentorit

Digimentoritoiminnan tavoitteena on tiedon ja käytännön osaamisen lisääminen digitalisaation mahdollisuuksista sekä hyvien käytäntöjen levittäminen korkeakouluyhteisön sisällä. Tiedekuntien ja osaamisyksiköiden digimentorit tiedottavat digiasioista omia yhteisöjään ja auttavat vaihtoehtojen ja tuen löytämisessä. Lue lisää ja etsi oman yhteisösi digimentorin yhteystiedot.

Vinkkipankki

Digimentoritoiminnan Vinkkipankki-sivusto jakaa vinkkejä ja lyhyitä ohjeita digityökaluista ja niiden hyödyntämisestä opetuksessa ja opiskelussa sekä työyhteisön ja oman työskentelyn tukena.

Olisiko aikaa koulutukselle ja digitaitojen kehittämiselle?

Eduhouse Online

Eduhouse Online -koulutusportaalin itseopiskelumateriaalit (ohjeet kirjautumiseen) lock sisältävät muutaman minuutin ohjevideoita eri työkalujen käyttöön. Eduhousen etäkoulutukset ovat hyödynnettävissäsi ja maksuttomia henkilöstölle ja opiskelijoille.

IT-ohjeet

IT-palvelut-sivustolta löydät korkeakouluyhteisön omat ohjeet eri palveluiden käyttöön ja talon sisäiset ohjeistukset mm. etätyöskentelyyn ja tietoturvaan.

Henkilöstökoulutus

Korkeakouluyhteisön koulutustarjonnan löydät TLC:n koulutuskalenterista tai intran henkilöstökoulutukset lock– tai tapahtumat lock-osioista.

Linkit tarkistettu 20.9.2023