Tukipalvelut

Tälle sivulle on koottu Tampereen korkeakouluyhteisön opetuksen kehittämisen tukipalvelut. Niiden lisäksi TLC tarjoaa mahdollisuuden pyytää pedagogista tukea auttamaan ja opastamaan opetuksen kehittämisen kysymyksissä. Akuuteissa tilanteissa otetaan kuitenkin yhteys suoraan tukipalveluihin kuten IT-Helpdeskiin.

Korkeakouluyhteisö

IT-palvelut

IT-kehityspalvelut vastaavat korkeakouluyhteisön sähköisten palveluiden kokonaiskehityksestä. Teknisissä ongelmissa otetaan yhteys  it-helpdesk@tuni.fi.

Digimentorit

Digimentoritoiminta on Tampereen korkeakouluyhteisön henkilökunnan tuki- ja kehittämistoimintaa, jonka tavoitteena on tiedon ja käytännön osaamisen lisääminen digitalisaation mahdollisuuksista sekä yhteistyön lisääminen ja hyvien käytäntöjen levittäminen korkeakouluyhteisön sisällä. Lue lisää
Vinkkipankki
Digimentorit

TAMK

Koulutuksen kehittämispalvelut

Koulutuksen kehittämispalveluiden keskeisiä tehtäviä ovat osaamisen ja oppimisympäristöjen kehittäminen, opetusteknologian käytön ja digipedagogiikan tukeminen, pedagogisen osaamisen kehittäminen sekä julkaisemisen tuki ja sparraaminen. Yhteystiedot (vaatii kirjautumisen).

Yliopisto

Pedagogiikan kehittämisen tuki -tiimi

Tiimin tehtävänä on tarjota opetustehtävissä toimivalle henkilöstölle ja koulutusta tarjoaville toimijoille pedagogista tukea sekä kehittää yliopiston pedagogisia käytänteitä. Yhteystiedot (vaatii kirjautumisen).

Muualla TLC:ssä

Pyydä pedagogista tukea

Linkit tarkistettu 26.11.2020