Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Tuotantotalous, Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri - orientaatio

Tampereen yliopisto

Tarkistathan tiedot vielä uudelleen elokuussa! Tiedot päivittyvät vielä osin elokuun alussa.

Tervetuloa opiskelemaan tuotantotaloutta Hervannan kampukselle!

Tutkinto-ohjelmasi on teknis-taloudellinen kandidaattiohjelma ja/tai tuotantotalouden DI-ohjelma.

Orientaatioviikko

Opintosi alkavat maanantaina 22.8.2022 orientaatioviikon merkeissä. Opetus alkaa seuraavalla viikolla 29.8.2022.

Uuden opiskelijan sivulta löydät paljon hyödyllistä tietoa opintojesi aloittamiseen ja yliopiston palveluihin liittyen. Uusille opiskelijoille suunnattuja puheenvuoroja sekä opiskeluun liittyviä ohjeita on koottu Moodle-alueelle. Tutustumalla puheenvuoroihin aloitat orientoitumisen yliopisto-opintoihin.

Tutkinto-ohjelmasi järjestää tervetulotilaisuudet ja opiskelijatuutoroinnin Hervannan kampuksella pienryhmissä orientaatioviikon aikana.

Orientaatioviikon ohjelma

Mikäli et pääse paikalle tervetulotilaisuuteen flunssaoireiden vuoksi tai muusta syystä, ota yhteyttä Suvi Yli-Äyhöön (tetako.opiskelu.tau [at] tuni.fi, 0504416255). Varmistamme, että saat tarvittavat tiedot opintojen aloittamiseen muilla tavoin sekä pääset mukaan tuutorryhmien toimintaan.

Maanantai 22.8.

• Teknis-taloudellisessa kandidaattiohjelmassa (tietojohtaminen & tuotantotalous) sekä tuotantotalouden DI-ohjelmassa aloittavien tervetulotilaisuus klo 12-13 Konetalo K1704, Hervannan kampus.
  • Maisterivaiheessa aloittavien oma infotilaisuus klo 9.30-11, FA128, Festia, Hervannan kampus. Täällä käymme läpi DI-ohjelman sisältöä, opintojen etenemistä ja täydentäviä opintoja.

Tiistai 23.8.

• Tuutorointi jatkuu
  • Aiemmin korkeakouluopintoja suorittaneille tilaisuus tuoda opintorekisteriote ja saada ohjeet kurssi-ilmoittautumisiin koulutusasiantuntijalta Suvi Yli-Äyhöltä klo 9.30-11.30 FA108B tai sähköpostitse tetako.opiskelu.tau [at] tuni.fi.
  • Talouden ja johtamisen tiedekunnassa opintonsa aloittavien opiskelijoiden orientaatiotilaisuus klo 12.30-14, Keskustakampus, D10a+b

Keskiviikko 24.8

• Tuutorointi jatkuu
  • Aiemmin korkeakouluopintoja suorittaneille tilaisuus tuoda opintorekisteriote ja saada ohjeet kurssi-ilmoittautumisiin koulutusasiantuntijalta Suvi Yli-Äyhöltä klo 10-12 FA108B tai sähköpostitse tetako.opiskelu.tau [at] tuni.fi.

Torstai-perjantai 25.-26.8.

• Tuutorointi jatkuu
  • Torstaina 25.6. aiemmin korkeakouluopintoja suorittaneille tilaisuus tuoda opintorekisteriote ja saada ohjeet kurssi-ilmoittautumisiin koulutusasiantuntijalta Suvi Yli-Äyhöltä klo 10-12 FA108B tai sähköpostitse tetako.opiskelu.tau [at] tuni.fi.
  • Kurssi-ilmoittautuminen ensimmäisen periodin opintojaksoille päättyy pääsääntöisesti perjantaina 26.8..

Tuutorit apuna opintojen aloituksessa

Orientaatioviikolla sinua on auttamassa tutustumisessa ja opintojen aloituksessa omat tuutorit. Tuutorryhmiin jakaudutaan maanantaina 22.8. tervetulotilaisuudessa. Ohjelmaa tuutoreiden kanssa on loppupäiväksi. Tarkempaa tietoa tuutoroinnista killan ja ylioppilaskunnan kanavista.

Opintojen suunnittelu

Opintojesi aloituksen tueksi on tehty aikataulusuunnitelma, jota seuraamalla opintosi etenevät tavoiteaikataulussa. Koulutusasiantuntija, opettajat, tuutorit ja opintoneuvoja ovat tukenasi.

Kiltasi toivottaa sinut tervetulleeksi

Jokainen opiskelija kuuluu oman ammattialansa mukaiseen järjestöön. Sinun kiltasi on Indecs.

Yhteystiedot

Koulutusasiantuntija Suvi Yli-Äyhö, tetako.opiskelu.tau [at] tuni.fi, 0504416255. (Lomalla 24.6.-31.7.)

Julkaistu: 6.6.2019
Päivitetty: 11.8.2022