Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Lääketieteen lisensiaatin tutkinto-ohjelma, Lääketieteen lisensiaatti - orientaatio

Tampereen yliopisto

 

Tervetuloa opiskelemaan lääketieteen lisensiaatin tutkinto-ohjelmaan!

Opintosi alkavat 22.8.2022, jolloin ensimmäisen vuosikurssin läsnäolovelvollinen opiskelu ja Johdanto-jakso käynnistyvät. Huomioithan, että Johdanto-jaksolla läsnäolo on pakollinen. 

Näin säilytät opintopaikkasi:

  • Vahvista paikan vastaanottaminen Opintopolussa viimeistään 15.7.2022 klo 15.00.                                                                                             

Ilmoittaudu Lääketieteen lisensiaatin tutkinto-ohjelmaan läsnä- ja poissaolevaksi 31.7.2022 mennessä Johdanto-jakson pienryhmien muodostamista varten. Yleinen yliopiston läsnä- tai poissaolevaksi ilmoittautumisen päivämäärä on 1.9.2022 mennessä.                        

Saat meiltä viikolla 31 - 32 sähköpostiisi viestin, josta löydät Johdanto-jakson kurssiavaimen Moodle-oppimisympäristöön ja muita lisätietoja. Jos et saa tätä sähköpostia viikolla 32, otathan yhteyttä: met.opiskelu.tau [at] tuni.fi. (Lääketieteen opintopalveluiden toimijat lomailevat kesäkuun lopun ja heinäkuun)   

Lääketieteen opetus toteutetaan pääasiassa pienryhmissä. Pienryhmissä tapahtuvat kliinisten taitojen harjoitukset, ryhmätyöt, demonstraatiot, seminaarit ja tutustumiskäynnit edellyttävät opiskelijan aktiivista läsnäoloa. Tämän vuoksi poissaolo opinnoista esimerkiksi lomamatkan vuoksi ei ole perusteltua. Käytännön taitojen harjoittelua ei voi korvata muilla suoritteilla. Asepalvelusta suunnitteleville tiedoksi; Asepalveluksen voi halutessaan suorittaa Lääkintä-RUK:ssa lääketieteen lisensiaatiksi valmistumisen jälkeen. 

Lue lisää opintoihin liittyvistä asioista Opiskelijan oppaasta. Lisätietoja: met.opiskelu.tau [at] tuni.fi

 

Tutustu myös tähän linkkiin, se johdattaa sinut opiskelijoiden maailmaan: 

Julkaistu: 6.6.2019
Päivitetty: 20.5.2022