decorative

Tampereen yliopiston opiskelijan opas

Opiskelijan oppaasta löydät tarvittavia ohjeita ja tietoa opintoihisi liittyen.
Picture by Devon Divine

Opiskelijan käsikirja

Käsikirja opastaa sinua kaikissa opintojesi vaiheissa. Oli sitten kyseessä opinnoissa alkuun pääseminen, tenttiin valmistautuminen ja ajanhallinta, kansainvälistyminen, harjoittelu, hyvinvointi tai valmistuminen ja jatko-opinnot.
decorative

Opetussuunnitelmat ja -tarjonta

Opintojen rakenteen hahmottaminen voi olla hankalaa. Täällä voit mm. tutkia millaisista kokonaisuuksista opintosi muodostuvat ja millaisia osaamistavoitteita eri kursseilla on. Löydät täältä koko yliopiston opetussuunnitelman ja -tarjonnan lukuvuodesta 2020-2021 eteenpäin sekä Keskustan ja Kaupin kampusten opetussuunnitelman ja -tarjonnan lukuvuodelta 2019-2020.
decorative

Tampereen yliopiston opetussuunnitelmat ja -tarjonta 2019-2020 - Hervannan kampus

Opintojen rakenteen hahmottaminen voi olla hankalaa. Täällä voit mm. tutkia millaisista kokonaisuuksista opintosi muodostuvat ja millaisia osaamistavoitteita eri kursseilla on. Täältä löydät Hervannan kampuksen opetussuunnitelmat ja -tarjonnan lukuvuodelle 2019-2020.
decorative

Opintojen suunnittelu ja Sisuinfo

HOPS-prosessi on jatkuvaa opintojen aikana. Ohjeita ja tietoa Sisu-tietojärjestelmän aiheuttamista muutoksista opintojen suunnitteluun.
decorative

Opiskelijan ohjauspalvelut

Opiskeluun on saatavilla monenlaista apua ja ohjausta. Olemme koonneet kätevästi kaikki opiskelun ohjauspalvelut samalle sivulle.
decorative

Tervetuloa uudet opiskelijat

Uudella opiskelijalla on paljon muistettavaa. Kokosimme tärkeimmät valmiiksi muistilistaksi, josta pääset kätevästi etenemään
Kuva jossa on maapallo

Kansainvälisty opinnoissa

Ulkomailla opiskelu tai harjoittelu on elämäsi muistorikkainta aikaa ja se antaa uutta näkökulmaa tutkintoosi. Kotiyliopistosi monipuolisesta tarjonnasta löydät toiveidesi mukaisen kohteen. Tutustu myös ainutkertaisiin mahdollisuuksiisi kansainvälistyä kotiyliopistossasi!
viitekuvassa ihminen ojentaa paperia toiselle

Opiskelu avoimessa yliopistossa

Maailma on täynnä kiinnostavaa opittavaa, mutta kaikesta ei tarvitse suorittaa tutkintoa. Avoimessa yliopistossa voi suorittaa yksittäisiä kursseja tai kokonaisia opintokokonaisuuksia kiinnostuksesi mukaan.
Picture of computer, coffee mug and glasses

Työ- ja harjoittelupaikat

Yliopiston työpaikkasivuston paikat ovat työnantajien Tampereen yliopiston opiskelijoille ilmoittamia työpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja diplomityö-ja gradupaikkoja.  Palvelusta löytyy myös kesätyö- ja muita kausiluonteisia ilmoituksia. Työpaikkailmoituksen sisällöstä vastaa aina työnantaja.
Värillinen laatikko, jossa teksti "Miksi lähettilääksi?"

Ryhdy opiskelijalähettilääksi