Hyppää pääsisältöön

Opiskelijan opas

Opiskelijan opas tarjoaa sinulle opintoihin liittyviä ohjeita. Se toimii opintojesi käsikirjana koko korkeakoulumatkasi ajan.

Opas on jaettu kahteen osaan: Opiskelijan opas Tampereen yliopiston opiskelijoille ja Opiskelijan opas Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Valitsemalla oman korkeakoulusi pääset suoraan sinulle tarkoitettuihin ohjeisiin.

Pääset tältä sivulta suoraan myös opiskelijoiden hyvinvointiin liittyviä teemoja kokoaville korkeakoulukohtaisille sivuille.

Opiskelijan opas - Tampereen yliopisto

Opiskelijan oppaaseen on kerätty ohjeita ja tietoa opintoihisi liittyen. Ohjeet kattavat koko opintoaikasi aina aloituksesta valmistumiseen ja jatko-opintoihin saakka. Käy tutkimassa!

Yliopiston opiskelijan opas

Opetussuunnitelmat - Tampereen yliopisto

Opetussuunnitelmista pääset katsomaan, miten opintosi rakentuvat, millaisia osaamistavoitteita niille on asetettu ja millaisia opintojaksoja on tarjolla.

Selaa opetussuunnitelmia ja opetustarjontaa

Opiskelijoiden hyvinvointi, Tampereen yliopisto

Erilliselle verkkosivulle on koottu tietoa opiskelijoiden hyvinvoinnin tueksi tarkoitetuista palveluista, tapahtumista ja tietolähteistä.

Tutustu opiskelijoiden hyvinvointisivustoon

Opiskelijan opas - Tampereen ammattikorkeakoulu

Opiskelijan oppaaseen on kerätty ohjeita ja tietoa opintoihisi liittyen. Ohjeet kattavat koko opintoaikasi aina aloituksesta valmistumiseen saakka. Käy tutkimassa!

TAMK opiskelijan opas

Opetussuunnitelmat - Tampereen ammattikorkeakoulu

Opetussuunnitelmista pääset katsomaan, miten opintosi rakentuvat, millaisia osaamistavoitteita niille on asetettu ja millaisia opintojaksoja on tarjolla.

Selaa TAMKin opetussuunnitelmia

Opiskelijoiden hyvinvointi, Tampereen ammattikorkeakoulu

Erilliselle verkkosivulle on koottu tietoa opiskelijoiden hyvinvoinnin tueksi tarkoitetuista palveluista, tapahtumista ja tietolähteistä. #Parvi-konseptin avulla teemme hyvinvointiteemoja ja palveluita tunnetuksi.

Tutustu opiskelijoiden hyvinvointisivustoon