cdecorative

Opintojen suunnittelu ja Sisu-info

Tampereen yliopistossa otetaan elokuussa 2020 kokonaisvaltaisesti käyttöön uusi Sisu-opintotietojärjestelmä.

Keväällä kannustamme opiskelijoita tutustumaan Sisun toiminnallisuuksiin, niin järjestelmän tärkeimmät toiminnallisuudet ovat hallussa jo valmiiksi uutta lukuvuotta 2020-2021 varten!

Linkki avoimen yliopiston opiskelijoiden ohjeisiin Sisun käytöstä päivitetään tälle sivulle kesäkuun alussa.

Sisu-muutosinfo

Sisun käyttöönotto aiheuttaa opiskelijoiden näkökulmasta merkittäviä muutoksia. Osa tietojärjestelmistä on kiinni 18.6.–4.8. Pysy kartalla ajankohtaisista tiedoista ja valmistaudu sinuakin koskevaan muutokseen lukemalla muutosinfosivua!

Tutustu Sisuun keväällä!

Tältä sivulta löydät harjoitteita tutustua keväällä 2020 Sisun toiminnallisuuksiin.

Valmistuminen keväällä 2020

Todistuksia myönnetään tiedekunnissa kevätlukukaudella 2020 17.6.2020 saakka. Tämän jälkeen valmistua voi elokuussa. Kaikkien opintojen tulee olla opintorekisterissä 27.5.2020 valmistuakseen kevätlukukaudella. Tutustu tarkemmin aikatauluun tältä sivulta.

Opetussuunnitelma ja opintotarjonta

Tältä sivulta löydät kootusti tietoa ja linkkejä opetussuunnitelmiin ja opintotarjontaan liittyen.

Opintojaksoille ilmoittautuminen

Opintojaksoille ja tentteihin on pakollista ilmoittautua. Täältä löydät deadlinet.

HOPSin tekeminen Sisuun

Jokainen opiskelija tekee viimeistään elokuussa Sisuun opintosuunnitelmansa pääsääntöisesti lukuvuoden 2020-2021 opetussuunnitelmien pohjalta. Elokuussa löydät täältä linkin tutkinto-ohjelmasi teknisempään ohjeistuksen.

Apua?!

Yliopiston ohjaustahot

Opiskeluun on saatavilla monenlaista apua ja ohjausta. Olemme koonneet kätevästi kaikki opiskelun ohjauspalvelut samalle sivulle.

Miten käytän Sisua?

Olemme tehneet videoita ja tekstiohjeita Sisun käytön haltuunottoon. Tutustu ja kokeile!

Sisun Usein Kysytyt Kysymykset

Tälle sivulle olemme koonneet usein kysytyt Sisu-kysymykset.