skip-to-main-content
View-Budapest

Kansainvälisty opinnoissa

Miksi opiskelijavaihtoon kannattaa lähteä?

Ulkomailla opiskelu tai harjoittelu on elämäsi parasta aikaa ja antaa uutta näkökulmaa tutkintoosi! Vaihdossa hankit alueellista asiantuntijuutta ja erityisosaamista tulevaa työuraasi varten, luot arvokkaita kontakteja ja saat elinikäisiä ystäviä. Kaukoystävän ovi on sinulle aina auki!

 

Seuraava haku tammikuussa 2020

Opiskelijoita putkessa

Kansainvälinen viikko 18.-22.11.2019

TREYn kansainvälinen viikko järjestetään jälleen! Viikon aikana luomme mahdollisuuksia nauttia kansainvälisestä ilmapiiristä omalla kotikampuksellasi. Ohjelma rakennetaan yhteistyössä TREYn, opiskelijajärjestöjen sekä yliopiston liikkuvuuspalveluiden yhteistyönä. // Ti 19.11. klo 12-14 Kv-kahvit @ Hervanta, opintotoimiston tilat ja @Keskusta, Cafe Aula&Toivo. // Ke 20.11. klo 10-12 Fuksi-info @ Keskusta, päätalo D10b. // Ke 20.11. ja to 21.11. klo 12-15 liikkuvuuskoordinaattorit vierailevat kiltahuoneilla.
Picture of students

Go global! Seuraava haku käynnistyy tammikuussa 2020 lukuvuodelle 2020-21!

Go Global! Vaihtohakuja käynnistyy tammikuussa 2020! Valittavanasi on paljon kohteita Euroopasta tai kauempaa. Kohteet vaihtelevat kampuksittain. Haettavana on myös Erasmus+ -harjoitteluapurahoja!

Lähde opiskelijavaihtoon

Picture

Minne vaihtoon?

Vaihtokohteita on tarjolla satoja eri puolilla maailmaa. Opiskele koko lukuvuosi tai yksi lukukausi. Myös kesäkursseja on tarjolla. Valitse omasi!
Picture

Hakuajat

Hakuajat ovat syys- ja kevätlukukauden alussa. Yleensä on vielä täydennyshaku keväällä ja/tai lukuvuoden alkaessa.
Picture

Rahoitus

Yliopiston vaihtosopimuksen ja -ohjelman kautta liikkuvana saat matka- tai ohjelmakohtaisen apurahan. Myös muita apurahoja on tarjolla.
Picture of students

Ohjeita opiskelijavaihtoon valituille

Kun sinut on valittu opiskelijavaihtoon tai olet saanut Erasmus+ -harjoitteluapurahan, tutustuthan huolella ohjeisiin.

Kansainvälinen työharjoittelu

Picture

Voit suorittaa ulkomailla myös työharjoittelun ja hakea Erasmus+ -harjoitteluapurahaa tai tiedekunnan harjoittelutukea. Tiedekuntien harjoitteluapurahojen säännöt ovat tiedekuntakohtaisia.

Kansainvälisty kotiyliopistossa

Picture of students

Kansainvälinen opiskelijatuutorointi

Joka vuosi Tampereen yliopistoon saapuu yli 1000 uutta kansainvälistä opiskelijaa! Voit kansainvälistyä auttamalla heitä sopeutumaan uuteen kaupunkiin ja hankkia samalla itsellesi kullanarvoista kansainvälistä kokemusta.
Picture of study materials

Kansainvälistymiskokonaisuus

Sisällytä kansainvälistymistä edistäviä opintoja kansainvälistymiskokonaisuuteen ja osoita työnantajille olevasi korvaamaton lisä työtiimiin!
Tampere Summer School

Tampere Summer School

Tiesitkö, että Tampereen korkeakouluyhteisön joka kesä järjestämä kansainvälinen Tampere Summer School -kesäkoulu on avoin ja ilmainen myös Tampereen yliopiston opiskelijoille? Suorita kursseja todella kansainvälisessä luokkaympäristössä!