Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Tietojohtaminen, Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri - orientaatio

Tampereen yliopisto

Tarkista mahdollisesti päivittyneet tiedot elokuussa.

Tervetuloa opiskelemaan tietojohtamista Hervannan kampukselle!

Tutkinto-ohjelmasi on teknis-taloudellinen kandidaattiohjelma ja/tai tietojohtamisen DI-ohjelma.

Orientaatioviikko

Opintosi alkavat maanantaina 22.8.2022 klo 12 orientaatioviikon merkeissä. Opetus alkaa seuraavalla viikolla 29.8.2022.

Uuden opiskelijan sivulta löydät paljon hyödyllistä tietoa opintojesi aloittamiseen ja yliopiston palveluihin liittyen. Uusille opiskelijoille suunnattuja puheenvuoroja sekä opiskeluun liittyviä ohjeita kootaan Moodle-alueelle, joka julkaistaan elokuun alussa. Tutustumalla puheenvuoroihin aloitat orientoitumisen yliopisto-opintoihin.

Tutkinto-ohjelmasi järjestää tervetulotilaisuudet ja opiskelijatuutoroinnin Hervannan kampuksella orientaatioviikon aikana.

Jos et pääse flunssaoireiden vuoksi tai muusta syystä paikalle, ota yhteyttä koulutusasiantuntija Sonja Montoseen (sonja.montonen [at] tuni.fi). Varmistamme, että saat tarvittavat tiedot opintojen aloittamiseen muilla tavoin.

Orientaatioviikon ohjelmaa

Maanantaina 22.8.

• Tervetulotilaisuus kaikille aloittaville klo 12-13. Konetalo K1704, Hervannan kampus.
    • Harmaahaalariset tuutorit ohjaavat oikeaan suuntaan. Konetalo on Kampusareenan vieressä.
  • Maisterivaiheessa aloittavien infotilaisuus klo 9.30-11, Festia FC112, Hervannan kampus. Täällä käymme läpi DI-ohjelman sisältöä, opintojen etenemistä ja täydentäviä opintoja.

Tiistai 23.8.

• Tuutorointi jatkuu.
  • Kurssi-ilmoittautuminen ensimmäisen periodin opintojaksoille tuutoreiden opastuksella.
  • Aiemmin korkeakouluopintoja suorittaneille tilaisuus tuoda opintorekisteriote ja saada ohjeet kurssi-ilmoittautumisiin koulutusasiantuntijalta klo 9.30-11.30 ja 15-16.30, FA108 tai sähköpostitse sonja.montonen [at] tuni.fi

Keskiviikko 24.8.

• Tuutorointi jatkuu.
  • Koulutusasiantuntija tavattavissa klo 10-12.

Torstai-perjantai 25.-26.8.

• Tuutorointi jatkuu
  • Torstaina 25.6. aiemmin korkeakouluopintoja suorittaneille tilaisuus tuoda opintorekisteriote ja saada ohjeet kurssi-ilmoittautumisiin koulutusasiantuntijalta klo 10-12 FA108
  • Kurssi-ilmoittautuminen ensimmäisen periodin opintojaksoille päättyy pääsääntöisesti perjantaina 26.8..

Tuutorit apuna opintojen aloituksessa

Orientaatioviikolla sinua on auttamassa tutustumisessa ja opintojen aloituksessa omat tuutorit. Tuutorryhmiin jakaudutaan maanantaina 23.8. tervetulotilaisuudessa. Ohjelmaa tuutoreiden kanssa on loppupäiväksi. Tarkempaa tietoa tuutoroinnista killan ja ylioppilaskunnan kanavista.

Opintojen suunnittelu

Opintojesi aloituksen tueksi on tehty aikataulusuunnitelma, jota seuraamalla opintosi etenevät tavoiteaikataulussa. Koulutusasiantuntija, opettajat, tuutorit ja opintoneuvoja ovat tukenasi.

Kiltasi toivottaa sinut tervetulleeksi

Jokainen opiskelija kuuluu oman ammattialansa mukaiseen ainejärjestöön. Sinun kiltasi on tietojohtajakilta Man@ger. Tutustu tarkemmin killan fuksisivulla https://tietojohtajakilta.net/fuksit/

Yhteystiedot

Koulutusasiantuntija Sonja Montonen, sonja.montonen [at] tuni.fi,  0408490933, tavoitettavissa 4.8. alkaen.

Julkaistu: 6.6.2019
Päivitetty: 9.8.2022