Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Tietojohtaminen, Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri - orientaatio

Tarkista mahdollisesti päivittyneet tiedot elokuussa.

Tervetuloa opiskelemaan tietojohtamista Hervannan kampukselle!

Tutkinto-ohjelmasi on teknis-taloudellinen kandidaattiohjelma ja/tai tietojohtamisen DI-ohjelma. 

 

Orientaatioviikko 

Opintosi alkavat maanantaina 21.8.2023 orientaatioviikon merkeissä. Opetus alkaa seuraavalla viikolla 28.8.2023.

Uuden opiskelijan sivulta löydät paljon hyödyllistä tietoa opintojesi aloittamiseen ja yliopiston palveluihin liittyen. Uusille opiskelijoille suunnattuja puheenvuoroja sekä opiskeluun liittyviä ohjeita kootaan Moodle-alueelle, joka julkaistaan elokuun alussa. Tutustumalla puheenvuoroihin aloitat orientoitumisen yliopisto-opintoihin.

Tutkinto-ohjelmasi järjestää tervetulotilaisuudet ja opiskelijatuutoroinnin Hervannan kampuksella orientaatioviikon aikana. 

Jos et pääse flunssaoireiden vuoksi tai muusta syystä paikalle, ota yhteyttä koulutusasiantuntija Sonja Montoseen (sonja.montonen [at] tuni.fi). Varmistamme, että saat tarvittavat tiedot opintojen aloittamiseen muilla tavoin. Ole yhteydessä etukäteen myös, jos sinulla on aiempia korkeakouluopintoja.

 

Orientaatioviikon ohjelmaa 

Maanantaina 21.8.

 • Tervetulotilaisuus kaikille aloittaville klo 12-13. Konetalo K1705, Hervannan kampus.
  • Harmaahaalariset tuutorit ohjaavat oikeaan suuntaan. Konetalo on Kampusareenan vieressä.
 • Maisterivaiheessa aloittavien infotilaisuus klo 9.30-11, Festia FC112, Hervannan kampus. Täällä käymme läpi DI-ohjelman sisältöä, opintojen etenemistä ja täydentäviä opintoja.

 

Tiistai 22.8.

 • Tuutorointi jatkuu.
 • Kurssi-ilmoittautuminen ensimmäisen periodin opintojaksoille
  • Maisterivaiheessa aloittavien kurssi-ilmoittautumiset ryhmässä koulutusasiantuntijan ja opintoneuvojan avustuksella tietokoneluokassa klo 9.00-9.30, K1243, Konetalo, Hervannan kampus. 
  • Kandidaattivaiheessa aloittavien kurssi-ilmoittautumiset tuutorryhmissä koulutusasiantuntijan, opintoneuvojan ja tuutoreiden avustuksella tietokoneluokassa klo 9.30-11.30 välillä, K1243, Konetalo, Hervannan kampus.
 • Aiemmin korkeakouluopintoja suorittaneille tilaisuus tuoda opintorekisteriote ja saada ohjeet kurssi-ilmoittautumisiin koulutusasiantuntijalta klo 12-13, FA108 tai sähköpostitse sonja.montonen [at] tuni.fi
 • Talouden ja johtamisen tiedekunnassa opintonsa aloittavien opiskelijoiden orientaatiotilaisuus klo 14.15-15.45, Keskustakampus, Juhlasali.

 

Keskiviikko 23.8.

 • Tuutorointi jatkuu.
 • Koulutusasiantuntija tavattavissa klo 10-12, Festia FA108.

Torstai-perjantai 24.-25.8.

 • Tuutorointi jatkuu
 • Kurssi-ilmoittautuminen ensimmäisen periodin opintojaksoille päättyy pääsääntöisesti perjantaina 25.8..

 

Tuutorit apuna opintojen aloituksessa 

Orientaatioviikolla sinua on auttamassa tutustumisessa ja opintojen aloituksessa omat tuutorit. Tuutoroinnin järjestää tietojohtajakilta Man@ger. Tuutorryhmiin jakaudutaan maanantaina 21.8. tervetulotilaisuudessa. Ohjelmaa tuutoreiden kanssa on loppupäiväksi. Tarkempaa tietoa tuutoroinnista killan ja ylioppilaskunnan kanavista.

 

Opintojen suunnittelu 

Opintojesi aloituksen tueksi on tehty aikataulusuunnitelma, jota seuraamalla opintosi etenevät tavoiteaikataulussa. Koulutusasiantuntija, opettajat, tuutorit ja opintoneuvoja ovat tukenasi.

Kiltasi toivottaa sinut tervetulleeksi 

Jokainen opiskelija kuuluu oman ammattialansa mukaiseen ainejärjestöön. Sinun kiltasi on tietojohtajakilta Man@ger. Tutustu tarkemmin killan fuksisivulla https://tietojohtajakilta.net/fuksit/

Yhteystiedot 

Koulutusasiantuntija Sonja Montonen, sonja.montonen [at] tuni.fi,  0408490933, tavoitettavissa 7.8. alkaen. 

 

Julkaistu: 6.6.2019
Päivitetty: 29.6.2023