Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Konetekniikka, Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri - orientaatio

Tampereen yliopisto

Tervetuloa opiskelemaan konetekniikan tutkinto-ohjelmaan Hervannan kampukselle!

Orientaatioviikon ohjelma

Opintosi alkavat maanantaina 22.8.2022 orientaatioviikon merkeissä.

Uusien opiskelijoiden Moodle-alue avautuu 8. elokuuta. Moodle-alueelle kootaan tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta ja opiskelusta Tampereen yliopistolla, sekä opiskelijapalveluiden esittelyjä. Tutustu Moodlen sisältöön jo ennen orientaatioviikon alkua! Linkki Moodleen lisätään tähän alueen auettua.

Tiedekunnan tervetulotilaisuus

22.8. klo 9.00-10.00, Festia, Festian iso sali

Tutkinto-ohjelman oma tervetulotilaisuus

22.8. klo 10.00-12:00 Konetalo, K1704

Tuutorit apuna opintojen aloituksessa

Orientaatioviikolla sinua on auttamassa tutustumisessa ja opintojen aloituksessa omat tuutorit. Opiskelijatuutoroinnin tavoitteena on auttaa sinua uutena opiskelijana kotiutumaan yliopistoon ja saamaan opintosi hyvään alkuun. Tuutorin tehtävänä on tutustuttaa uudet opiskelijat toisiinsa, yliopistoon, opiskelijaelämään sekä opiskelun keskeisiin käytäntöihin.

Opintojen suunnittelu

Opintojen alkuvaiheessa saat apua opintojen suunnitteluun mallilukujärjestyksistä. Mallilukujärjestys on tutkinto-ohjelman tekemä ehdotus opintojen suoritusjärjestyksestä. Ensimmäisen vuoden mallilukujärjestyksen voit avata alta.

Kiltasi toivottaa sinut myös tervetulleeksi

Jokainen opiskelija kuuluu oman ammattialansa mukaiseen järjestöön. Sinun kiltasi on Koneenrakentajakilta KoRK.

Tutkinto-ohjelman yhteystiedot

Konetekniikan koulutusasiantuntija Hannele Kulmala: hannele.s.kulmala [at] tuni.fi

Julkaistu: 6.6.2019
Päivitetty: 27.6.2022