Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Sähkötekniikka, Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri - orientaatio

Tampereen yliopisto

Tervetuloa opiskelemaan sähkötekniikkaa tieto- ja sähkötekniikan tutkinto-ohjelmaan Hervannan kampukselle!

Orientaatioviikko

Opintosi alkavat maanantaina 22.8.2022 kokoontumisella Hervannan kampuksella. Saat tarkempia tietoja päivän ohjelmasta sähköpostiisi.

Osa orientaatioviikon tapahtumista toteutetaan etänä. Uusille opiskelijoille suunnattuja puheenvuoroja sekä opiskeluun liittyviä ohjeita kootaan Moodle-verkkopalveluun. Tutustumalla niihin jo etukäteen saat hyvän startin yliopisto-opintoihin. Pääset Moodle-alueelle rekisteröityäsi  Tuni-tunnuksesi – ohjeet löydät Uuden opiskelijan sivulta.

Tutkinto-ohjelmasi opiskelijat ja opettajat sekä opiskelijajärjestösi Sähkökilta tervehtivät sinua kampuksella ja järjestävät ohjelmaa orientaatioviikon aikana.

Tuutorit apuna opintojen aloituksessa

Omat tuutorimme auttavat sinua uuteen opinahjoosi tutustumisessa ja opintojen aloituksessa. Tuutorryhmiin jako tapahtuu heti maanantaina 22.8.2022!

Opintojen suunnittelu

Opintojen alkuvaiheessa saat apua opintojen suunnitteluun  Johdanto tekniikan opintoihin -opintojaksolla, jolla käydään opettajatuutorisi johdolla monipuolisesti läpi opiskelua Tampereen yliopistossa ja omassa tutkinto-ohjelmassasi.

Kiltasi toivottaa sinut myös tervetulleeksi

Jokainen opiskelija kuuluu oman ammattialansa mukaiseen järjestöön. Sinun kiltasi on Sähkökilta https://skilta.fi

Skillan fuksivastaavien videotervehdys

Julkaistu: 6.6.2019