Hyppää pääsisältöön
TAMKin opiskelijan käsikirja

Myynnin johtaminen, Tradenomi (ylempi AMK)

Lämpimät onnittelumme! Sinut on hyväksytty opiskelijaksi myynnin johtamisen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon, tradenomi (ylempi AMK).

Tarkista yleiset ja tutkinto-ohjelmakohtaiset uuden opiskelijan ohjeet vielä elokuussa ennen koulun alkua. Seuraa myös sähköpostiasi.

Opiskelun alkaminen

Opinnot alkavat perjantaina 23.8.2024 orientaatiopäivän merkeissä. Orientaatiopäivän kesto on klo 10.00–16.00 ja olemme silloin TAMKilla (Kuntokatu 3) tilassa C1-24a.

Liitteenä orientaatiopäivän ohjelma. Orientaatiopäivän aikana tutustut TAMKiin, opintojesi sisältöihin ja käytäntöihin sekä ryhmäsi opiskelijoihin ja tuleviin opintojaksoihin. On tärkeää, että osallistut orientaatiopäivään, jotta pääset hyvin vauhtiin opinnoissasi ja verkostoidut erityisesti oman tiimisi opiskelijoiden kanssa. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistuksesi.

Huomaathan, että pysäköinti kampusalueella on maksullista ja paikat ovat alkusyksystä kortilla. Saapumisohjeet julkisilla ja omalla autolla. Kampuksen pysäköinnin lisäksi kadun toisella puolella on TAYSin parkkihalli. Lisäksi matkat rakennuksen sisällä ovat yllättävän pitkiä. Varaa siis riittävästi aikaa oikean tilan löytämiseen ensimmäisenä päivänä.

Opiskeluvälineet

Ammattikorkeakouluopinnoissa työskennellään paljon verkko-oppimisympäristössä, joten edellytämme oman tietokoneen käyttömahdollisuutta. Monet opinnoissa käytettävät ohjelmistot on mahdollista asentaa ilmaiseksi omalle tietokoneelle (mm. Office ProPlus -ohjelmapaketti).  

Tulevat lähijaksot

Orientaatiopäivän lisäksi kampuksella järjestetään syyslukukaudella 2024 lähiopetusta syventäviin ammattiopintoihin liittyen. Osallistuminen näihin lähiopetuskertoihin on välttämätöntä:

Ajankohta                                Paikka  

23.08.2024                                 TAMK, Kuntokatu 3

5.-6.9.2024                                TAMK, Kuntokatu 3

10.-11.10.2024                          TAMK, Kuntokatu 3

25.10.2024                                 TAMK, Kuntokatu 3

22.11.2024                                 TAMK, Kuntokatu 3

Syventäviin ammattiopintoihin liittyvien lähijaksojen lisäksi lähiopetusta järjestetään osin myös kaikille yhteisissä, vapaavalintaisissa YAMK-opinnoissa. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin voi liittyä myös etäopetusta muutamana arki-iltana. Näistä sekä kevätlukukauden 2025 opintojen ajankohdista kerrotaan lisää orientaatiossa.

TAMKin henkilöiden sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] tuni.fi (etunimi[dot]sukunimi[at]tuni[dot]fi)

 • Osaamispäällikkö, Hanna Pihlajarinne
 • Tutkintovastaava, Sini Jokiniemi
 • Opinto-ohjaaja, Eija Reunanen, p. 050 3119701, (tavoitettavissa 5.8. lähtien)

Loma-aikana ja akuuteissa kysymyksissä auttaa myös

 • TAMKin opintopalveluiden eli TAMKin Palvelupisteen yhteystiedot:
 • IT-palveluiden IT-helpdeskin yhteystiedot:
  • palvelut sähköisesti arkisin klo 8–17 ja opetuksen loma-aikoina klo 8–15
  • sähköpostiosoite on it-helpdesk [at] tuni.fi (it-helpdesk[at]tuni[dot]fi) 
  • TAMKin IT-palvelut

 

 

Liitteet

Julkaistu: 10.10.2019
Päivitetty: 6.5.2024