Hyppää pääsisältöön
TAMKin opiskelijan käsikirja

Insinööri (AMK), Sähköinen talotekniikka, monimuotototeutus - orientaatio

Edellinen talotekniikan monimuotoryhmä on aloittanut vuonna 2020. Nämä sivut päivitetään ennen seuraavan monimuotoryhmän aloitusta.

Katso päivätoteutuksen orientoivien tiedot tältä sivulta.

 

Onneksi olkoon saamastasi opiskelupaikasta!

Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan Talotekniikan tutkinto-ohjelmaan, sähköisen talotekniikan monimuotototeutukseen!

 

Opintojen alkaminen ja todistusten kerääminen

Opintosi alkavat perjantaina 14.8.2020 klo 9.00 – 16.00, luokassa A2-20 osoitteessa TAMK, Kuntokatu 3 (Teiskontie 33), 33520 Tampere. Opiskelupaikan vastaanottaneen ja läsnäolevaksi ilmoittautuneen on oltava tällöin paikalla.

Ota myös alkuperäiset haussa käyttämäsi koulutodistukset (ei suomalaista ylioppilastutkintotodistusta) ja todistus henkilöllisyydestäsi mukaasi, sillä todistukset tarkistetaan heti aloituspäivänä. Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes ammattikorkeakoulu on tarkistanut valinnassa käytetyt tiedot oikeiksi.

Lähiopetusjaksojen aikataulu ja lukujärjestys

Lähiopetusta järjestetään syyslukukaudella 2020 seuraavasti:

  • Perjantaisin klo 8 - 18, aikavälillä 14.8. – 18.12.2020 (ei perjantaina 16.10.)
  • Insinöörimatematiikan valmentavat opinnot: Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17 - 20, aikavälillä 17.8. – 16.9.2020

 

Lukujärjestykset julkaistaan elokuun alussa osoitteessa: https://lukkarit.tamk.fi/. Kirjoita HAKU -välilehdelle Ryhmä -kenttään hakusanaksi 20AI254.

 

Oman koulutuksen opetussuunnitelma

Tutustu etukäteen oman tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan: Talotekniikan tutkinto-ohjelma, sähköinen talotekniikka (monimuotototeutus)

 

Opiskeluvälineet

Tekniikan alan ammattikorkeakouluopiskelija tarvitsee opiskelussa kannettavan PC-tietokoneen. TAMKissa tietokoneen joustavan käytön kannalta Windows-käyttöjärjestelmä, vähintään 8 GB:n suuruinen käyttömuisti ja WLAN ovat tarpeellisia.

Kaikki käyttävät opinnoissaan toimisto-ohjelmistoja ja muut käytettävät ohjelmistot vaihtelevat koulutuksittain, mutta esim. CAD-ohjelmistot ovat yleisesti käytössä. Monet opinnoissa käytettävät ohjelmistot on mahdollista asentaa ilmaiseksi myös omalle tietokoneelle (esim. Office ProPlus -ohjelmapaketti).

Lisätietoja löydät TAMKin IT-ohjeista.

Laskimen hankintasuosituksista saat lisätietoja opintojen alussa matemaattisten aineiden opettajilta.

 

Opintojen ja osaamisen hyväksilukeminen

Voit hakea hyväksiluettavaksi aiempia korkeakoulutasoisia opintoja ja osaamista. Hyväksilukemisesta löydät tietoa opiskelijan oppaasta. Kuulet asiasta tarkemmin opintojen alkaessa tai voi ottaa yhteyttä opinto-ohjaajaan, jonka yhteystiedot löydät Lisätietoja -kohdasta.

Jos sinulla on paljon hyväksiluettavia, aiemmin suoritettuja korkeakouluopintoja tai aiempi korkeakoulututkinto, lähetä niistä opintosuoritusote sähköpostilla opinto-ohjaajallesi heti opiskelupaikan saatuasi. Opinto-ohjaaja vastaa viestiisi lähettämällä sinulle ohjeet tapaamisajan sopimista varten. Tutustu tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan, mieti valmiiksi mahdollisia hyväksilukuja ja ota todistukset mukaan tapaamiseen.

 

Julkaistu: 2.4.2019
Päivitetty: 3.4.2024