Hyppää pääsisältöön
TAMKin opiskelijan käsikirja

Insinööri (Ylempi AMK), rakennustekniikka

Insinööri (ylempi AMK), Rakennustekniikka

Onneksi olkoon saamastasi opiskelupaikasta! Tervetuloa opiskelemaan rakennustekniikan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa!

 

Opintojen aloitus

Opintosi alkavat keskiviikkona 4.9.2024 klo 09.00 osoitteessa TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere, tila B2-35 (päärakennus, 2.kerros).  Opiskelupaikan vastaanottaneen ja läsnäolevaksi ilmoittautuneen on oltava tällöin paikalla.

Ellet perustellusta syystä pääse tuolloin koululle, ilmoita asiasta sähköpostilla ryhmäsi vastuuopettajalle. Hänen yhteystietonsa löydät tämän sivun lopusta. 

Ensimmäisen tapaamisen alussa pidetään opintojen orientaatio-osuus, jossa käsitellään opiskelukäytänteitä ja käytännön järjestelyitä, joita ovat esimerkiksi kulku- ja pysäköintiluvat.

Varaudu tapaamiseen valmistelemalla lyhyt suullinen (n. 5 min) esitys kehittämistehtävästäsi, jonka esität ohjaajille ja muille ryhmän jäsenille.

 

Opetussuunnitelma ja syksyn lähiopetuspäivät

Tutustu rakentamisen ylemmän tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan.

Lähiopetus järjestetään pääosin torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin (koko päiviä). Huom! Ensimmäinen lähiopetusjakso alkaa keskiviikkona ja on nelipäiväinen.

Syyslukukaudella lähiopetuspäiviä on seuraavasti:

4. - 7.9.24

3. -5.10.24

24.-26.10.24

14.-16.11.24

12.-14.12.24

Tutustu syksyn lukujärjestykseen (muutokset mahdollisia)  lukkarikoneessa. Jos et kirjaudu Tamkin käyttäjätunnuksella, hae lukkari ryhmätunnuksella 24YIRAKE

Kevään 2025 aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

 

Tietokoneen päivittäinen käyttömahdollisuus

Opinnoissasi on paljon itsenäistä tiedonhankintaa ja erilaisia tehtäviä sekä verkko-opintoja, minkä vuoksi edellytämme mahdollisuutta käyttää omaa tietokonetta. Ota tietokone mukaasi jo ensimmäiselle tapaamiselle. Opetusmateriaalit jaetaan pelkästään sähköisenä aineistona.

 

Lisätietoja (ensisijaisesti sähköpostitse)

Vastuuopettaja Mauri Laasonen

Opinto-ohjaaja Petri Murtomaa

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] tuni.fi.

TAMK Palvelupiste (B1-44, Kuntokatu 3) neuvoo sinua opiskeluun ja koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Voit lähettää viestiä osoitteeseen palvelupiste.tamk [at] tuni.fi (palvelupiste[dot]tamk[at]tuni[dot]fi).

Löydät lisää tietoa ja Palvelupisteen aukioloajat mahdollisine poikkeuksineen täältä.

 

Julkaistu: 18.5.2021
Päivitetty: 22.5.2024