Hyppää pääsisältöön
TAMKin opiskelijan käsikirja

Tradenomi (AMK), Tietojenkäsittely - orientaatio

Onneksi olkoon saamastasi opiskelupaikasta! Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan tietojenkäsittelyn tradenomitutkintoa TAMKiin! 

Opintojen alkaminen

Opinnot alkavat tiistaina 27.8.2024 alkaen 10.00 TAMKin audioriossa D1-04 osoitteessa TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere. Opiskelupaikan vastaanottaneen ja läsnäolevaksi ilmoittautuneen tulee olla tällöin paikalla. Jos et perustellusta syystä pääse osaalistumaan kyseiseen tilaisuuteen, ilmoita asiasta sähköpostiin palvelupiste.tamk [at] tuni.fi.

Orientoivat päivät

Opintojen alussa on ns. orientoivat päivät ti 27. - pe 30.8.2024 lähitototeutuksena TAMKin kampuksella Kuntokadulla. Orientoivien päivien aikana tutustut TAMKiin, opintoihisi ja opiskelun käytänteisiin sekä muihin ryhmäsi opiskelijoihin. Jotta opintosi pääsevät hyvin käyntiin, on tärkeää, että osallistut orientoivien päivien ohjelmaan.

Liittyminen Microsoft Teams alustalle

Käy liittymässä tutkinto-ohjelmasi Microsoft Teams alustalle jo ennen orientoivien päivien alkua. Ennen kuin pystyt liittymään alustalle, sinun tulee aktivoida Tuni-tunnuksesi. Tähän tarkemmat ohjeet löytyvät uuden opiskelijan sivuston etusivulta.

Kun tunnuksesi ovat aktivoitu, voit pyytää liittymistä TG-Tietojenkäsittely 2024-2025 | Ohjaus ja tuutorointi kanavalle klikkaamalla tätä linkkiä. Kun Teams pyytä sinua kirjautumaan, muista käyttää TUNI-tunnuksiasi.

Orientoivien päivien materiaalit löytyvät Teamsistä. Alustalla voi myös käydä keskustelua ja opettaja- ja opiskelijatuutorisi ovat kanavalla vastaamassa kysymyksiisi. Pyyntösi liittyä alustalle hyväksytään viimeistään ensimmäisen orientaatiopäiväsi aamulla.

Oman tutkinto-ohjelman opetussuunnitelma

Tutustu ennen orientoivia päiviä tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan:

Tietojenkäsittelyn opetussuunnitelma

Opiskeluvälineet

Ammattikorkeakouluopiskelija tarvitsee tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmassa kannettavan tietokoneen varustettuna joko Windows- tai macOS-käyttöjärjestelmällä. Jos harrastuneisuutta riittää, niin myös Linux käyttöjärjestelmällä pärjää. Käyttömuistin määräksi suosittelemme Mac- ja Windows-koneisiin vähintään 16 GB.

Opintojen ja osaamisen hyväksilukeminen

Voit hakea hyväksiluettavaksi aiempia korkeakoulutasoisia opintojasi ja osaamistasi. Hyväksilukemisesta löydät tietoa myös TAMKin opiskelijan oppasta.

Lisätietoja

Tarkentavissa kysymyksissä voit olla yhteydessä TAMKin Palvelupisteeseen sähköpostilla palvelupiste.tamk [at] tuni.fi

Julkaistu: 2.4.2019
Päivitetty: 19.4.2024