Hyppää pääsisältöön

TAMKin opiskelijan käsikirja

Metsätalousinsinööri (AMK) - orientaatio

TAMK

Muutokset mahdollisia. Tarkistathan aloitustilat ja kellonajat uudestaan vielä elokuussa.

Onneksi olkoon saamastasi opiskelupaikasta! Tervetuloa opiskelemaan metsätalousinsinööriksi (AMK)! 

 

Opintojen alkaminen ja todistusten tarkistaminen 

Opintosi alkavat tiistaina 16.8.2022 klo 11 TAMKin pääkampuksen juhlasalissa D1-04.Tule Teiskontie 33:n puoleisille pääoville, opiskelijatuutorit neuvovat siitä eteenpäin. Läsnäolosi on välttämätöntä. 

 

 

Orientoivat päivät 

Opintojen alussa, orientoivalla viikolla 16.-19.8.2022  saat hyvän lähdön opiskelulle: tutustut TAMKiin, opintoihisi ja opiskelun käytänteisiin sekä muihin ryhmäsi opiskelijoihin. Jotta opintosi pääsevät hyvin vauhtiin, on tärkeää, että osallistut orientoivien päivien ohjelmaan.

 

 

Tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelma 

Tutustu ennen orientoivia päiviä tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan.

 

 

 

Opiskeluvälineet 

Ammattikorkeakouluopiskelija tarvitsee opiskelussa kannettavan PC-tietokoneen. TAMKissa tietokoneen joustavan käytön kannalta Windows-käyttöjärjestelmä, vähintään 8 GB:n suuruinen käyttömuisti ja WLAN ovat tarpeellisia. 

Kaikki käyttävät opinnoissaan toimisto-ohjelmistoja ja muut käytettävät ohjelmistot vaihtelevat koulutuksittain. Monet opinnoissa käytettävät ohjelmistot on mahdollista asentaa ilmaiseksi myös omalle tietokoneelle (esim. Office ProPlus -ohjelmapaketti). 

Opintojen aikana opiskelijat tulevat tarvitsemaan henkilökohtaisia suojavarusteita. Varusteiden tarve ja vaatimukset opettajat ohjeistavat tarkemmin tulevien opintojen aikana.

 

Opintojen ja osaamisen hyväksilukeminen 

Voit hakea hyväksiluettavaksi aiempia korkeakoulutasoisia opintoja ja osaamista. Hyväksilukemisesta löydät tietoa  opiskelijan oppaasta. Kuulet asiasta enemmän orientoivilla päivillä.  

Jos sinulla on paljon aiemmin suoritettuja korkeakouluopintoja tai aiempi korkeakoulututkinto, lähetä niistä opintosuoritusote sähköpostilla opinto-ohjaajallesi heti opiskelupaikan saatuasi. Yhteystiedot löydät kohdasta Lisätietoja. Opinto-ohjaaja vastaa viestiisi lähettämällä sinulle ohjeet tapaamisajan sopimista varten. Tutustu tutkinto-ohjelmasi opetussuunnitelmaan, mieti valmiiksi mahdollisia hyväksilukuja ja ota todistukset mukaan tapaamiseen. 


Lisätietoja

Tutkintovastaava Ari Vanamo

Opintoasiankoordinaattori Satu Kelhä, puhelin 040 8016 251

Opinto-ohjaaja Taru Owston, puhelin 040 575 6430

 

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] tuni.fitarget="_blank"

Loma-aikana akuuteissa kysymyksissä auttaa myös TAMKin opintopalvelujen päivystys: opintotoimisto.tamk [at] tuni.fi

Julkaistu: 2.4.2019
Päivitetty: 9.5.2022