Hyppää pääsisältöön

TAMKin opiskelijan käsikirja

Tradenomi (ylempi AMK), Tietojärjestelmäosaaminen - orientaatio

Onneksi olkoon saamastasi opiskelupaikasta! Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan tietojärjestelmäosaamisen ylempää korkeakoulututkintoa TAMKiin!

Opintojen alkaminen

Opinnot alkavat torstaina 24.8.2023 alkaen 12.30 osoitteessa TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere, tilassa C4-11 a ja b Saavu hyvissä ajoin paikalle. Opiskelupaikan vastaanottaneen ja läsnäolevaksi ilmoittautuneen tulee olla tällöin paikalla.

Ellet perustellusta syystä pääse tuolloin koululle, ilmoita asiasta opintoasiankoordinaattori Teija Helinille sähköpostilla. Hänen ja muiden avainhenkilöiden yhteistiedot löydät tämän sivun lopusta.

Koulutuksen rakenne ja syksyn 2023 lähiopetuspäivät

Tietojärjestelmäosaamisen YAMK-koulutuksen syventävien opintojen (30 op) lähiopetusta on keskimäärin joka toinen viikko torstaisin klo 12.30–19.30. Lisäksi opintoihin kuuluvia YAMKien yhteisiä opintojaksoja toteutetaan perjantaisin ja lauantaisin. Tietojärjestelmäosaamisen YAMK-koulutuksen syventävät opinnot toteutetaan etäopetuksena opintojakson ensimmäistä lähikertaa lukuun ottamatta. Vaihtoehtoisten opintojen toteutuksessa hyödynnetään osin sähköisiä verkko-opiskelutyökaluja.

Tarkempi syksyn 2023 ohjelma julkaistaan myöhemmin tällä sivulla.

YAMK-koulutuksessa opiskelu on mitoitukseltaan kokopäiväopiskelua, vaikka lähiopetuspäivien määrä on vähäinen. Lähiopetuspäivien lisäksi opintoihin kuuluu paljon itsenäistä opiskelua ja tiimityöskentelyä, ja opiskelu työn ohessa on vaativaa.

Oman tutkinto-ohjelman opetussuunnitelma

Tutustu ennen orientoivia päiviä tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan:

Tietojärjestelmäosaaminen (YAMK) opetussuunnitelma

Opiskeluvälineet

Ammattikorkeakouluopiskelija tarvitsee opiskelussa kannettavan tietokoneen. TAMKissa tietokoneen joustavan käytön kannalta Windows-käyttöjärjestelmä, vähintään 8 GB:n suuruinen käyttömuisti ja WLAN ovat tarpeellisia.

Kaikki käyttävät opinnoissaan toimisto-ohjelmistoja ja muut käytettävät ohjelmistot vaihtelevat koulutuksittain. Monet opinnoissa käytettävät ohjelmistot ovat mahdollista asentaa ilmaiseksi myös omalle tietokoneelle.

.

 Lisätietoja antavat

  • Opintoasiankoordinaattori Teija Helin, p. 040 801 6249
  • Vastuuopettaja Tapio Yrjölä p. 050 441 3242
  • Opinto-ohjaaja Anja Salo, p. 040 801 6440

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] tuni.fi. (ei ääkkösiä)

Julkaistu: 2.4.2019
Päivitetty: 6.6.2023