Hyppää pääsisältöön
TAMKin opiskelijan käsikirja

Tradenomi (ylempi AMK), Tietojärjestelmäosaaminen - orientaatio

Onneksi olkoon saamastasi opiskelupaikasta! Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan tietojärjestelmäosaamisen ylempää korkeakoulututkintoa TAMKiin!

Opintojen alkaminen

Opinnot alkavat to 29.8.2024 klo 12.30 osoitteessa TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere. Tila tarkentuu myöhemmin. Saavu hyvissä ajoin paikalle. Opiskelupaikan vastaanottaneen ja läsnäolevaksi ilmoittautuneen tulee olla tällöin paikalla.Jos et perustellusta syystä pääse kyseiseen tilaisuuteen, ilmoita asiasta sähköpostitse osoitteeseen palvelupiste.tamk [at] tuni.fi.

Koulutuksen rakenne ja syksyn 2024 lähiopetuspäivät

Tietojärjestelmäosaamisen YAMK-koulutuksen syventävien opintojen (30 op) lähiopetusta on keskimäärin joka toinen viikko torstaisin klo 12.30–19.30. Lisäksi opintoihin kuuluvia YAMKien yhteisiä opintojaksoja toteutetaan perjantaisin ja lauantaisin. Tietojärjestelmäosaamisen YAMK-koulutuksen syventävät opinnot toteutetaan etäopetuksena opintojakson ensimmäistä lähikertaa lukuun ottamatta. Vaihtoehtoisten opintojen toteutuksessa hyödynnetään osin sähköisiä verkko-opiskelutyökaluja.

YAMK-koulutuksessa opiskelu on mitoitukseltaan kokopäiväopiskelua, vaikka lähiopetuspäivien määrä on vähäinen. Lähiopetuspäivien lisäksi opintoihin kuuluu paljon itsenäistä opiskelua ja tiimityöskentelyä, ja opiskelu työn ohessa on vaativaa.

Oman tutkinto-ohjelman opetussuunnitelma

Tutustu ennen orientoivia päiviä tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan:

Tietojärjestelmäosaaminen (YAMK) opetussuunnitelma

Opiskeluvälineet

Opintojen sujuvaan etenemiseen tarvitset kannettavan tietokoneen varustettuna joko Windows- tai macOS-käyttöjärjestelmällä. Jos harrastuneisuutta riittää, niin myös Linux käyttöjärjestelmällä pärjää. Käyttömuistin määräksi suosittelemme Mac- ja Windows-koneisiin vähintään 16 GB.

Kaikki käyttävät opinnoissaan toimisto-ohjelmistoja ja muut käytettävät ohjelmistot vaihtelevat koulutuksittain. Monet opinnoissa käytettävät ohjelmistot ovat mahdollista asentaa ilmaiseksi myös omalle tietokoneelle.

.Lisätietoja antavat

Tarkentavissa kysymyksissä voit olla yhteydessä TAMKin Palvelupisteeseen sähköpostilla palvelupiste.tamk [at] tuni.fi

Julkaistu: 2.4.2019
Päivitetty: 26.4.2024