Hyppää pääsisältöön

TAMKin opiskelijan käsikirja

Bioanalyytikko (AMK) - orientaatio

Onneksi olkoon saamastasi opiskelupaikasta! Tervetuloa opiskelemaan bioanalyytikon tutkinto-ohjelman päivätoteutukseen!

 

Opintojen alkaminen

Opintosi alkavat orientoivilla opinnoilla 15.8.2023, klo 9.00 osoitteessa Teiskontie 33. Teiskontien puoleisten ulko-ovien edessä on opiskelijatuutoreita opastamassa sinua auditorioon D1-04.

Huomaathan, että ohjelmaan voi vielä tulla muutoksia. Seuraathan Uuden opiskelijan sivua ennen opintojesi alkamista.

Orientoivilla päivillä tutustut opintojesi sisältöihin ja käytäntöihin sekä ryhmäsi opiskelijoihin ja TAMKin henkilökuntaan ja tiloihin. Jotta opintosi pääsevät hyvin vauhtiin, on tärkeää, että osallistut orientoivien päivien ohjelmaan (liite 1).

Pidäthän orientoivilla päivillä mukanasi henkilöllisyystodistusta. Oman tietokoneen tarvitset silloin, kun ohjelmassa on tietojärjestelmiin tutustumista.

 

Liittyminen Microsoft Teams alustalle

Käy liittymässä tutkinto-ohjelmasi Microsoft Teams alustalle jo ennen orientoivien päivien alkua. Ennen kuin pystyt liittymään alustalle, sinun tulee aktivoida TUNI-tunnuksesi. Tarkemmat ohjeet tähän löydät uuden opiskelijan sivuston etusivulta sekä TAMKin käsikirjasta.

Kun tunnuksesi ovat aktivoitu, voit pyytää liittymistä Bioanalyytikko 2023-2024 | Ohjaus ja tuutorointi kanavalle klikkaamalla tätä linkkiä. Kun Teams pyytä sinua kirjautumaan, muista käyttää TUNI-tunnuksiasi.

Orientoivien päivien materiaalit löytyvät Teamsistä. Alustalla voi myös käydä keskustelua ja opettaja- ja opiskelijatuutorisi ovat kanavalla vastaamassa kysymyksiisi. Pyyntösi liittyä alustalle hyväksytään viimeistään ensimmäisen orientaatiopäiväsi aamulla. Jos jostain syystä orientoivien päivien ohjelma täytyy siirtää etätoteutukseksi, Teams toimii silloin orientaation alustana.
 

Bioanalyytikon tutkinto-ohjelmassa opiskelusta

Bioanalyytikkokoulutukseen valituilta vaaditaan asiantuntijan lausunto näkökyvystä (liite 2). Palauta liite suljetussa kirjekuoressa opettajatuutorillesi aloituspäivänä.

Opinnoissa on paljon itsenäistä tiedonhankintaa ja erilaisia tehtäviä sekä verkko-opintoja, minkä vuoksi edellytämme päivittäistä mahdollisuutta käyttää tietokonetta. Lisätietoja löydät TAMKin IT-ohjeista.

Suojavaatteiden hankinnasta kuulet tarkemmin orientoivilla päivillä.

Opiskelet pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16, mutta ajoittain opetusta voi olla myös iltaisin ja lauantaisin. Opetus sisältää sekä lähi- että etäopetusta, joka tapahtuu pääosin Teams- ja Zoom-yhteyksin. Lukkarikoneesta pääset katsomaan alustavaa lukujärjestä. Etsi lukujärjestys ryhmäkoodilla 23BA. Huomaa, että orientoivan viikon lukujärjestys on liitteessä 1, eikä sähköinen lukujärjestys ole paikkaansapitävä orientoivan viikon osalta.

Bioanalyytikko-opiskelijoiden harjoittelupaikat sijoittuvat eri puolille Suomea. Kotipaikasta riippumatta sinun on varauduttava eri paikkakunnalla tapahtuvaan pitkäkestoiseenkin harjoitteluun. Tulosta tiedote ja sitoumus koulutukseen liittyvistä kustannuksista (liite 3) ja palauta se allekirjoitettuna opettajatuutorillesi opintojen alussa.

Tutustu tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan.

Terveysalan koulutukseen valituilla on tärkeä olla rokotusasiat kunnossa. Tutustu YTHS:n rokotusohjeisiin ja täytä oheinen rokotustietolomake (liite 4) ja pidä se itselläsi tallessa.

 

Liitteet 1-4

 

Lisätietoja

Opintoasiainkoordinaattori Riitta Metsäpelto, p. 050 365 1146, etunimi.sukunimi [at] tuni.fi

Opinto-ohjaaja Tiina Säilä, p. 050 4413253, etunimi.sukunimi [at] tuni.fi (paikalla 7.8.2023 alkaen)

Vuosilomien aikana opintopalveluiden päivystys opintotoimisto.tamk [at] tuni.fi

Julkaistu: 2.4.2019
Päivitetty: 17.5.2023