Hyppää pääsisältöön
MET faculty

Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunta

Tampereen yliopisto
Sähköpostiosoitemet.tau [at] tuni.fi
Phone+358 (0) 294 52 11
PaikkakuntaTampereen yliopisto, Kalevantie 4 , 33014 Tampereen yliopisto
Kaupin kampus, Arvo-rakennus Arvo Ylpön katu 34 33520 Tampere Hervannan kampus, Sähkötalo-rakennus Korkeakoulunkatu 3 33720 Tampere

Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekuntamme on monialainen biolääketieteen tekniikan, bioteknologian, lääketieteen ja terveysteknologian tutkimuksen ja opetuksen korkeatasoinen yksikkö. Teemme kansainvälisesti merkittävää perus- ja soveltavaa tutkimusta.

MET kansainvälinen seminaarisarja

Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunta ja lääketieteen, biotieteiden ja biolääketieteen tekniikan tohtoriohjelma yhdessä järjestävät seminaareja MET International Seminar Series -seminaarisarjassa.

Sarjassa korkeatasoiset kansainväliset ja kotimaiset puhujat pitävät esityksiä omasta tutkimusalastaan. Tämä seminaarisarja tuo yhteen MET:n tutkimusyhteisön sekä muut kiinnostuneet. Tavoitteena on esitellä tutkimuksen ajankohtaista tilannetta kliininen lääketieteen, biolääketieteen, translationaalinen tutkimuksen, molekyylibiologian, bioinformatiikan ja systeemibiologian, solu- ja kudosteknologian, biomateriaalien, biolääketieteen laitteiden ja teknologian, biofysiikan ja terveysteknologian aloilla.