Hyppää pääsisältöön
cell cultures under the microscope

CellTech-laboratoriot

Tampereen yliopisto
Kaupin kampus
OsoiteArvo Ylpön katu 34, 33520 Tampere
Tampere
 
Palveluhaku
 
Tutkimushaku
Tilat ovat esteettömätTilat ovat esteettömät
cell cultures under the microscope

Johdanto

CellTech-laboratoriot ovat erikoistuneita soluviljelylaboratorioita Arvo-rakennuksessa. CellTech-laboratoriota on kaksi erillistä. Ensimmäinen (CellTech1, E496) on tarkoitettu mieluiten biomateriaalien ja kliiniseen tai in vitro -käyttöön tarkoitettujen teknisten laitteiden pilottitestaukseen, ja toinen (CellTech 2, E495) vastaeristettyjen kudosten ja solulinjojen viljelyyn, joiden steriiliyttä ja mykoplasmattomuutta ei tunneta.

CellTech-laboratoriot on erityisesti suunniteltu ottamaan huomioon soluviljelyjen vaatimat riittävän steriiliyden tarpeet sekä uusien ja innovatiivisten sovellusten kehittämiseen tarvittava joustavuus.

Meillä on laaja valikoima erilaisia solulinjoja, joita voidaan käyttää, tai laboratoriokäyttäjät voivat tuoda omat solulinjat ja soluviljelyaineet. Kokeet voidaan suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa ja tarvittaessa suorittaa asiantuntijoidemme toimesta. CellTech-laboratorioissa on myös mahdollista muokata työtilaa ja jopa laboratoriota itseään paremmin kokeen tarpeita vastaavaksi.

Laboratoriotilaan pääsy edellyttää Sari Kalliokosken tai hänen nimetyn sijaisensa antaman perehdytyksen saamista ja työtilan varaamista Agendo-järjestelmän kautta. Koko soluviljelyinkubaattorin tarvitseville kokeille inkubaattorin varaaminen Agendon kautta on pakollista. Lisäksi PICO-plasmapuhdistimen käyttö vaatii varaamisen Agendon kautta.

Varausjärjestelmä

Agendo -varausjärjestelmä

 

KIITOKSET

Kaikkien CellTech-laboratorioiden palveluita käyttäneiden tulee antaa tunnustus palvelulle julkaisuissaan:
"Kirjoittajat kiittävät Tampereen CellTech-laboratorioita palvelustaan" tai “The authors acknowledge Tampere CellTech Laboratories for their service.”