Hyppää pääsisältöön
cell cultures under the microscope

CellTech-laboratoriot

Tampereen yliopisto
Kaupin kampus
OsoiteArvo Ylpön katu 34, 33520 Tampere
Tampere
 
Palveluhaku
 
Tutkimushaku
cell cultures under the microscope

Johdanto

CellTech Laboratoriot (E495, E496 ja E411) ovat Arvo-rakennuksessa sijaitsevia soluviljelyyn erikoistuneita laboratorioita. Laboratoriot on tarkoitettu kliiniseen tai in vitro -käyttöön tarkoitettujen biomateriaalien ja teknisten laitteiden pilottitestaukseen sekä tuoreiden eristettyjen kudosten ja solulinjojen viljelyyn, joiden steriiliys ja mykoplasmatilanne on tuntematon. Laboratorioissa on Leican fluoresenssimikroskooppi elävien solujen kuvantamiseen ja PICO-plasmapuhdistin. Lisäksi E411 on varustettu bioprinttaukseen; siellä on kaksi bioprintteriä: BioX 3D Bioprinter, CELLINK ja kosketusvapaa reometri, ElastoSensBio.

CellTechin laboratoriot on erityisesti suunniteltu siten, että niissä otetaan huomioon soluviljelmien vaatimusten edellyttämä riittävä steriiliys ja uusien ja innovatiivisten sovellusten kehittämisen edellyttämä joustavuus.

Kokeet voidaan suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa ja tarvittaessa asiantuntijamme voivat suorittaa ne. 

Laboratorioon pääsyn edellytyksenä on perehdytys ja työtilan varaaminen Agendon kautta.

 

Varausjärjestelmä

Agendo -varausjärjestelmä

 

KIITOKSET

Kaikkien CellTech-laboratorioiden palveluita käyttäneiden tulee antaa tunnustus palvelulle julkaisuissaan:
"Kirjoittajat kiittävät Tampereen CellTech-laboratorioita palvelustaan" tai “The authors acknowledge Tampere CellTech Laboratories for their service.”