Hyppää pääsisältöön

Virustuotantopalvelu

Tampereen yliopisto
Kaupin kampus
OsoiteArvo Ylpön katu 34, 33520 Tampere
 
Yliopistotason infrastruktuuri
 
Palveluhaku
 
Tutkimushaku
Tilat ovat esteettömät
Virus Production

Johdanto

Tampereen virustuotantopalvelu on omistautunut pienten ja keskisuurten virusmäärien tuottamiseen. Tilojen käyttäjät hyötyvät suojatusta BSL2+- tai BSL3-ympäristöstä, jossa retroviruksia, lentiviruksia sekä Sendai-viruksia tuotetaan ja lisätään ja transdusoituja soluja ylläpidetään. Teknikkomme ja virusasiantuntijamme auttavat sinua kokeellisessa suunnittelussa ja antavat kokeissasi tarvittavan käytännön koulutuksen. He järjestävät myös kontrollin viruksen esiintymiselle viljelyliuoksessasi ja antavat laatutodistukset "viruksettomille" klooneille ja solulinjoille..

Tampereen yliopiston käyttäjät ja yhteistyökumppanit saavat käyttää tiloja (katso Hinnat-välilehti) omatoimisesti edellyttäen, että he hallitsevat virustuotannon, ovat saaneet riittävän koulutuksen ja ovat hyväksyneet ohjeemme virusten käsittelystä (katso Resurssit-välilehti).

Teknisen henkilökunnan apua ja koulutusta tarjotaan Tampereen yliopiston tutkijoille ja yhteistyökumppaneille (soita yhteyshenkilölle).


KIITOKSET
Kaikkien Tampereen virustuotantolaboratorioiden palveluita käyttäneiden tulee antaa tunnustus palvelulle ja Biocenter Finlandille julkaisuissaan:

"Kirjoittajat kiittävät  Biokeskus Suomea (Biocenter Finland) ja Tampereen virustuotantolaboratoriota palvelustaan" tai “The authors acknowledge the Biocenter Finland and Tampere virus production facility for their service.

Biocenter Finland logo.

Biocenter Finland (Biokeskus Suomi) tukee osittain palvelua.