Hyppää pääsisältöön
Mietteliäs nuori nainen makaa riippumatossa muistikirja ja kynä kädessä.

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu on mukana syksyn yhteishaussa! Hakuaika on 31.8.-14.9.2022.

Uusia blogijulkaisuja

Miksi aikaisempaa osaamistani ei arvosteta?

Opiskelijoiden tyytyväisyys opintoihin lisääntyy, kun heidän työkokemustaan hyödynnetään. TAMKissa tarjoutuu taas uusien opiskelijoiden aloittaessa mahdollisuus osoittaa, että heidän aikaisempaa osaamistaan arvostetaan. Opiskelijapalautteiden mukaan emme aina ole näin onnistuneet tekemään.

Tulevaisuuden osaaminen ammattikorkeakoulujen tehtävänä

”Korkeakoulutuksen ja tutkimuksen vision 2030 mukaan Suomen menestystä ja hyvinvointia rakennetaan sivistyksen, osaamisen, tieteen ja teknologian pohjalle. Miten tätä menestystä sitten rakennetaan ammattikorkeakoulun koulutustehtävän kautta, on tärkeä kysymys”, kirjoittaa koulutusvararehtori Päivi Karttunen.

Koulutusta eri elämäntilanteisiin

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta kahdeksalla koulutusalalalla. Meillä on lukuisia vaihtoehtoja niin ensimmäistä tutkintoaan etsiville kuin osaamistaan täydentäville. Koulutustarjonnassa on myös runsaasti englanninkielisiä ohjelmia. 

Tutustu TAMKin koulutustarjontaan

Voit hakea tutkinto-ohjelmiin pääsääntöisesti yhteishaussa keväällä tai syksyllä, mutta tarjolla on myös muita reittejä opiskelijaksi. 

Hae TAMKiin

Ryhmä

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat TAMKin asiantuntijoiden osaaminen, opiskelijoiden tuoreet ideat ja kumppaneiden kehittämistarpeet. Sovellamme uusinta tutkimustietoa työelämälähtöisesti, tehden yhteistyötä sekä yritysten että julkisen sektorin kanssa. Kehitämme aidoissa toimintaympäristöissä eli Living Labeissa.

AerOff-ratkaisu asennettuna TAMKin FieldLabiin.

Palveluja yrityksille ja yhteisöille

TAMKista saat osaavan kumppanin yrityksen liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Voit antaa meille yksittäisiä toimeksiantoja tai solmia pitkäjänteisen ja monialaisen kehittämiskumppanuuden.

international students' icebreaker party

Kansainvälisyys

Kansainvälinen toimintamme ulottuu englanninkielisestä opetustarjonnasta aina koulutusvientiin toiselle puolelle maailmaa.

Alumnille

TAMKin alumnina olet osa korkeakouluyhteisön laajaa alumniverkostoa. Tervetuloa mukaan yli 100 000 alumnin joukkoon!

Tulevalle työntekijälle

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden osaamista? Tarvitsemme eri alojen asiantuntijoita opetus-, hanke- ja kehittämistehtäviin.

Lahjoittajalle

Lahjoittamalla olet mukana tukemassa ja kehittämässä TAMKia sekä korkeakouluyhteisöä.