Hyppää pääsisältöön
Kolme henkilöä katsoo iloisella ilmeisellä kaukaisuuteen tuulisessa ja aurinkoisessa ulkoilmassa.

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen ja arvostettu kouluttaja, työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. TAMKin vaikuttavuus näkyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti.

Yhteishaku

Hae suomenkielisiin tutkintokoulutuksiin

Kevään toisessa yhteishaussa on tarjolla kattava joukko suomenkielisiä AMK- ja YAMK-tutkintoja eri aloilta! Hakuaika on 13.3.−27.3.2024.

Tutustu AMK-tutkintoihin

Tutustu YAMK-tutkintoihin

Kaksi henkilöä ulkona tuulisessa ilmassa. Toinen istuu värikkäillä palikoilla, toinen hyppii niiden päällä.

Koulutusta eri elämäntilanteisiin

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta kahdeksalla koulutusalalalla. Meillä on lukuisia vaihtoehtoja niin ensimmäistä tutkintoaan etsiville kuin osaamistaan täydentäville. Koulutustarjonnassa on myös runsaasti englanninkielisiä ohjelmia. 

Tutustu TAMKin koulutustarjontaan

Voit hakea tutkinto-ohjelmiin pääsääntöisesti yhteishaussa keväällä tai syksyllä, mutta tarjolla on myös muita reittejä opiskelijaksi. 

Hae TAMKiin

Koripallokentällä on kaksi henkilöä, joista toinen pompottelee palloa, toinen istuu maassa ja katsoo sivulle.

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat TAMKin asiantuntijoiden osaaminen, opiskelijoiden tuoreet ideat ja kumppaneiden kehittämistarpeet. Sovellamme uusinta tutkimustietoa työelämälähtöisesti, tehden yhteistyötä sekä yritysten että julkisen sektorin kanssa. Kehitämme aidoissa toimintaympäristöissä eli Living Labeissa.

AerOff-ratkaisu asennettuna TAMKin FieldLabiin.

Palveluja yrityksille ja yhteisöille

TAMKista saat osaavan kumppanin yrityksen liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Voit antaa meille yksittäisiä toimeksiantoja tai solmia pitkäjänteisen ja monialaisen kehittämiskumppanuuden.

international students' icebreaker party

Kansainvälisyys

Kansainvälinen toimintamme ulottuu englanninkielisestä opetustarjonnasta aina koulutusvientiin toiselle puolelle maailmaa.

Alumnille

TAMKin alumnina olet osa korkeakouluyhteisön laajaa alumniverkostoa. Tervetuloa mukaan yli 100 000 alumnin joukkoon!

Tulevalle työntekijälle

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden osaamista? Tarvitsemme eri alojen asiantuntijoita opetus-, hanke- ja kehittämistehtäviin.

Lahjoittajalle

Lahjoittamalla olet mukana tukemassa ja kehittämässä TAMKia sekä korkeakouluyhteisöä.

Uutisia ja tapahtumia

TAMK-blogin uusimmat jutut

Innovaatiot ja innovaatiojohtaminen – mistä oikein on kyse?

Elämme innovaatioiden keskellä - ja tarvitsemme niitä jatkuvasti lisää. Mitä kaikkea innovaatioilla tarkoitetaankaan, missä voisimme kehittyä ja millaista toimintaa kestävä innovaatiojohtaminen tarvitsee?

Mestarikursseja Manhattanin kanssa verkon välityksellä

Kaksi näyttöä, joissa toisessa näkyy opiskelija ja toisessa opettaja lyömäsoitinten äärellä.

TAMK on järjestänyt musiikin mestarikursseja videoneuvotteluna Manhattan School of Musicin (MSM) kanssa vuodesta 2012. Amerikkalaisilla mestareilla on valloittava taito kannatella ja tukea opiskelijoita omissa osuuksissaan.

Restonomiopiskelijat oppivat kestävää yrittäjyyttä osuuskuntayrittäjinä

Tampereen restonomiopiskelijat -osuuskunnan yritys Pipa Company perustettiin syksyllä 2022. Yritys toimi reilun vuoden ajan TAMKin Catering Studiolla, toteutti cateringpalveluja asiakkaiden tiloissa sekä pyöritti kahvilavaunua.