Hyppää pääsisältöön

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen ja arvostettu kouluttaja, työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. TAMKin vaikuttavuus näkyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti.

Hae TAMKin englanninkielisiin tutkintokoulutuksiin

Haluaisitko kouluttautua tulevaisuuden osaajaksi kansainvälisessä tutkinto-ohjelmassa? Haku englanninkielisiin YAMK-ohjelmiin alkaa 7.12.2023. Haku englanninkielisiin AMK-koulutuksiin alkaa 3.1.2024.

Nauravia nuoria aikuisia kaupungissa.

Opiskele ammatilliseksi opettajaksi, opinto-ohjaajaksi tai erityisopettajaksi

Ammatillinen opettajankoulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo korkeakoulututkinto ja työkokemusta. Koulutus sopii niin opetustehtävissä jo työskenteleville kuin alan vaihtamisesta haaveilevillekin. Saat koulutuksesta opettajan pedagogisen kelpoisuuden. Opettajankoulutusten hakuaika on 3.-18.1.2024.

Mies ja kaksi naista istuvat katolla auringon paisteessa.

Digiverkostoitumisen työkalut vauhdittavat maahan muuttaneiden työllistymistä

Lokakuussa päättynyt DigiMESH-hanke (ESR REACT-EU) sai lyhyessä ajassa aikaan näkyvää muutosta digiverkostoitumisen kentällä.

Koulutusta eri elämäntilanteisiin

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta kahdeksalla koulutusalalalla. Meillä on lukuisia vaihtoehtoja niin ensimmäistä tutkintoaan etsiville kuin osaamistaan täydentäville. Koulutustarjonnassa on myös runsaasti englanninkielisiä ohjelmia. 

Tutustu TAMKin koulutustarjontaan

Voit hakea tutkinto-ohjelmiin pääsääntöisesti yhteishaussa keväällä tai syksyllä, mutta tarjolla on myös muita reittejä opiskelijaksi. 

Hae TAMKiin

Ryhmä

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat TAMKin asiantuntijoiden osaaminen, opiskelijoiden tuoreet ideat ja kumppaneiden kehittämistarpeet. Sovellamme uusinta tutkimustietoa työelämälähtöisesti, tehden yhteistyötä sekä yritysten että julkisen sektorin kanssa. Kehitämme aidoissa toimintaympäristöissä eli Living Labeissa.

AerOff-ratkaisu asennettuna TAMKin FieldLabiin.

Palveluja yrityksille ja yhteisöille

TAMKista saat osaavan kumppanin yrityksen liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Voit antaa meille yksittäisiä toimeksiantoja tai solmia pitkäjänteisen ja monialaisen kehittämiskumppanuuden.

international students' icebreaker party

Kansainvälisyys

Kansainvälinen toimintamme ulottuu englanninkielisestä opetustarjonnasta aina koulutusvientiin toiselle puolelle maailmaa.

Alumnille

TAMKin alumnina olet osa korkeakouluyhteisön laajaa alumniverkostoa. Tervetuloa mukaan yli 100 000 alumnin joukkoon!

Tulevalle työntekijälle

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden osaamista? Tarvitsemme eri alojen asiantuntijoita opetus-, hanke- ja kehittämistehtäviin.

Lahjoittajalle

Lahjoittamalla olet mukana tukemassa ja kehittämässä TAMKia sekä korkeakouluyhteisöä.