Hyppää pääsisältöön
TAMK Pääkampus linnut

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen ja arvostettu kouluttaja, työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. TAMKin vaikuttavuus näkyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti.

TAMK koostuu viidestä osaamisyksiköstä, joissa alan koulutus, TKI-toiminta ja maksullinen palvelutoiminta kytkeytyvät saumattomasti toisiinsa:

Hae avoimen väylän haussa tai siirtohaussa 29.9.-13.10.

Voit hakea avoimen väylän haussa, kun olet suorittanut avoimessa ammattikorkeakoulussa riittävän määrän tutkinto-ohjelmaan soveltuvia opintoja, esimerkiksi polkuopintoja.

Lue avoimen väylän hausta

Voit hakea siirtohaussa, jos olet vaihtamassa korkeakoulusta toiseen.

Lue siirtohausta

Nuori nainen makaa pyöreässä verkkokeinussa ja katselee taivasta kohti.

Opinnäytetyön uudet muodot

Uuden opetussuunnitelman myötä ammattikorkeakoulututkinnoissa tehtävien opinnäytetöiden menetelmällinen valikko laajenee. Opiskelija voi perinteisten tutkimuksellisen tai toiminnallisen opinnäytetyön lisäksi tehdä opinnäytetyönsä joko portfolio-, päiväkirja- tai taidetekomuotoisena. Taideteko opinnäytetyön muotona on mahdollinen kulttuurialoilla.

Koulutusta eri elämäntilanteisiin

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta kahdeksalla koulutusalalalla. Meillä on lukuisia vaihtoehtoja niin ensimmäistä tutkintoaan etsiville kuin osaamistaan täydentäville. Koulutustarjonnassa on myös runsaasti englanninkielisiä ohjelmia. 

Tutustu TAMKin koulutustarjontaan

Voit hakea tutkinto-ohjelmiin pääsääntöisesti yhteishaussa keväällä tai syksyllä, mutta tarjolla on myös muita reittejä opiskelijaksi. 

Hae TAMKiin

Ryhmä

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat TAMKin asiantuntijoiden osaaminen, opiskelijoiden tuoreet ideat ja kumppaneiden kehittämistarpeet. Sovellamme uusinta tutkimustietoa työelämälähtöisesti, tehden yhteistyötä sekä yritysten että julkisen sektorin kanssa. Kehitämme aidoissa toimintaympäristöissä eli Living Labeissa.

AerOff-ratkaisu asennettuna TAMKin FieldLabiin.

Palveluja yrityksille ja yhteisöille

TAMKista saat osaavan kumppanin yrityksen liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Voit antaa meille yksittäisiä toimeksiantoja tai solmia pitkäjänteisen ja monialaisen kehittämiskumppanuuden.

international students' icebreaker party

Kansainvälisyys

Kansainvälinen toimintamme ulottuu englanninkielisestä opetustarjonnasta aina koulutusvientiin toiselle puolelle maailmaa.

Alumnille

TAMKin alumnina olet osa korkeakouluyhteisön laajaa alumniverkostoa. Tervetuloa mukaan yli 100 000 alumnin joukkoon!

Tulevalle työntekijälle

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden osaamista? Tarvitsemme eri alojen asiantuntijoita opetus-, hanke- ja kehittämistehtäviin.

Lahjoittajalle

Lahjoittamalla olet mukana tukemassa ja kehittämässä TAMKia sekä korkeakouluyhteisöä.