Hyppää pääsisältöön

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen ja arvostettu kouluttaja, työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. TAMKin vaikuttavuus näkyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tervetuloa uudet opiskelijat!

Todistusvalinnan tulokset on julkaistu ja yhteishaun muut tulokset julkaistaan 4.7. mennessä. Onnittelut valituille! 

Löydät uuden opiskelijan muistilistat TAMKin opiskelijan oppaasta. 

Koulutusta eri elämäntilanteisiin

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta kahdeksalla koulutusalalalla. Meillä on lukuisia vaihtoehtoja niin ensimmäistä tutkintoaan etsiville kuin osaamistaan täydentäville. Koulutustarjonnassa on myös runsaasti englanninkielisiä ohjelmia. 

Tutustu TAMKin koulutustarjontaan

Voit hakea tutkinto-ohjelmiin pääsääntöisesti yhteishaussa keväällä tai syksyllä, mutta tarjolla on myös muita reittejä opiskelijaksi. 

Hae TAMKiin

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat TAMKin asiantuntijoiden osaaminen, opiskelijoiden tuoreet ideat ja kumppaneiden kehittämistarpeet. Sovellamme uusinta tutkimustietoa työelämälähtöisesti, tehden yhteistyötä sekä yritysten että julkisen sektorin kanssa. Kehitämme aidoissa toimintaympäristöissä eli Living Labeissa.

Palveluja yrityksille ja yhteisöille

TAMKista saat osaavan kumppanin yrityksen liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Voit antaa meille yksittäisiä toimeksiantoja tai solmia pitkäjänteisen ja monialaisen kehittämiskumppanuuden.

Kansainvälisyys

Kansainvälinen toimintamme ulottuu englanninkielisestä opetustarjonnasta aina koulutusvientiin toiselle puolelle maailmaa.

Alumnille

TAMKin alumnina olet osa korkeakouluyhteisön laajaa alumniverkostoa. Tervetuloa mukaan yli 100 000 alumnin joukkoon!

Tulevalle työntekijälle

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden osaamista? Tarvitsemme eri alojen asiantuntijoita opetus-, hanke- ja kehittämistehtäviin.

Lahjoittajalle

Lahjoittamalla olet mukana tukemassa ja kehittämässä TAMKia sekä korkeakouluyhteisöä.

Tapahtumia

TAMK-blogin uusimmat jutut

Lyhyet opintomatkat ulkomailla opiskelijan silmin

Varmasti monet opiskelijat miettivät minkälaista olisi lähteä ulkomaille suorittamaan opintoja, mutta eivät kuitenkaan halua pidemmäksi aikaa esimerkiksi vaihto-opiskelemaan. Haluan jakaa kokemastani matkasta nyt hieman.

Miten meni Korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttaneille?

TAMK pilotoi SIMHE* Ukrainan rahoittamana Korkeakouluopintoihin valmentavaa koulutusta maahanmuuttaneille 10/23–4/24. Puolen vuoden aikana tavoitteena oli kehittää erityisesti opiskelijoiden suomen kielen taitoa.

Seuraa meitä ja ota yhteyttä