Hyppää pääsisältöön

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen ja arvostettu kouluttaja, työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. TAMKin vaikuttavuus näkyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti.
Eri värisiä orvokkeja.

 

 

Onnittelut kaikille kevätkauden valmistuneille!

Uusia blogijulkaisuja

Epätyö syö työn tuloksellisuutta

Tämän päivän työelämässä korostuvat korkeat vaatimukset ja jatkuva kiire. Merja Sinkkonen ja Annukka Tapani kannustavat ajattelemaan työtä uudella tavalla. "Paremmin kuin täysi kalenteri, työntekijän tuottavuudesta kertoo hänen työmotivaationsa, hänen kokemansa työn imu ja ennen kaikkea työn tulokset."

Miten selviämme kriisiuutisten keskellä työssämme ja opinnoissamme?

Niina Jallinoja kirjoittaa, että yksi selviytymiskeino on keskittyä omassa arjessa tulevaisuutta rakentaviin tehtäviin. "Olipa tulevaisuus millainen tahansa, niin Suomi, Eurooppa ja maailman kaikki maat tarvitsevat osaavia asiantuntijoita ja johtajia rakentamaan maailmaa rauhassa eteenpäin."

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat TAMKin asiantuntijoiden osaaminen, opiskelijoiden tuoreet ideat ja kumppaneiden kehittämistarpeet. Sovellamme uusinta tutkimustietoa työelämälähtöisesti, tehden yhteistyötä sekä yritysten että julkisen sektorin kanssa. Kehitämme aidoissa toimintaympäristöissä eli Living Labeissa.

AerOff-ratkaisu asennettuna TAMKin FieldLabiin.

Palveluja yrityksille ja yhteisöille

TAMKista saat osaavan kumppanin yrityksen liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Voit antaa meille yksittäisiä toimeksiantoja tai solmia pitkäjänteisen ja monialaisen kehittämiskumppanuuden.

international students' icebreaker party

Kansainvälisyys

Kansainvälinen toimintamme ulottuu englanninkielisestä opetustarjonnasta aina koulutusvientiin toiselle puolelle maailmaa.

Alumnille

TAMKin alumnina olet osa korkeakouluyhteisön laajaa alumniverkostoa. Tervetuloa mukaan yli 100 000 alumnin joukkoon!

Tulevalle työntekijälle

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden osaamista? Tarvitsemme eri alojen asiantuntijoita opetus-, hanke- ja kehittämistehtäviin.

Lahjoittajalle

Lahjoittamalla olet mukana tukemassa ja kehittämässä TAMKia sekä korkeakouluyhteisöä.