Hyppää pääsisältöön

FHAIVE testauspalvelut

Tampereen yliopisto
Kaupin kampus
OsoiteArvo Ylpön katu 34, 33520 Tampere
 
Palveluhaku
 
Tutkimushaku
Tilat ovat esteettömät
VerkkosivutFHAIVE web page

Tietoa tutkimusryhmästä 

FHAIVE on tutkimuskeskus Tampereen yliopiston Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunnassa. FHAIVE:n tavoitteena on yhdistää edistyksellisiä in vitro -tekniikoita tekoälypohjaiseen tietojen analysointiin ja ennustavaan mallintamiseen. Kehitämme ja validoimme korkeatasoisia uuden sukupolven vaihtoehtoisia testimenetelmiä (IATAkemikaalien turvallisuusarviointiin ja lääkekehitykseen.  

 Palvelut 

FHAIVE on FIMEAn (Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus) hyväksymä GLP-laboratorio, ja se toimii Suomen kansallisena referenssilaboratoriona EURL-ECVAM-validointiverkostossa (NETVAL). Tarjoamme laajan valikoiman OECD:n hyväksymiä in vitro -testejä GLP-palveluvalikoimassamme. Testimenetelmien validointipalvelua on myös saatavilla asiakkaillemme. Testimenetelmien validointi on ensimmäinen askel kansainvälisten viranomaisvaatimusten täyttämiseksi, ja FHAIVE voi opastaa asiakkaita tässä prosessissa. 

Yksi keskeisistä vahvuuksistamme FHAIVE:ssa on laaja laskennallinen osaaminen, jota voidaan hyödyntää toksikologiassa ja farmakologiassa. FHAIVE tarjoaa palveluita seuraavilla tietojenkäsittelyn osa-alueilla: mekanistinen, in silico sekä integroitu tietojen prosessointi ja mallintaminen.  

FHAIVE:n testauspalvelut räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Lisätietoja palveluistamme löydät verkkosivustomme englanninkielisen services -osion kautta. .  

FHAIVE services