Per Ashorn

Lahjoita yliopistolle

Lahjoittamalla Tampereen yliopistolle voit yhteisönä tai yksityishenkilönä olla mukana luomassa tieteellisiä läpimurtoja ja uutta osaamista. Lahjoitusrahastoista tuemme pitkäjänteisesti yliopiston tutkimusta ja koulutusta kestävän maailman, hyvinvoinnin, uusien teknologioiden ja luontoympäristön turvaamiseksi. Kannatusjoukkueeseemme ovat tervetulleita kaikki yhteisömme jäsenet, tukijat ja ystävät.

Valtio pääomittaa yliopistoja enintään 2,5-kertaisena vastinrahoituksena 15.6.2020–30.6.2022 aikana kerätyille yksityisille rahalahjoituksille. Jokainen lahjoittamasi euroa voi siis merkitä yliopistollemme 3,5 euroa.

Lahjoittajat

Lahjoittajamme vuosien ajalta ovat luoneet pohjan uuden yliopistomme menestykselle. Kiitos kannatusjoukkueellemme!

Tutustu yliopiston lahjoittajiin

Lahjoittajien uutiskirje

Saa tärkeimmät uutiset yliopistoyhteisöstä, lahjoitusvarojen käytöstä ja kampanjoista sähköpostiisi 2 kertaa vuodessa.

Tilaa kannatusjoukkueen uutiskirje

Strategia ja avaintietoa

Uusi monialainen yliopistomme kytkee yhteen tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan tutkimuksen ja koulutuksen. Teemme kumppaniemme kanssa yhteistyötä, joka perustuu vahvuusalueillemme sekä uudenlaisille tieteenalojen yhdistelmille ja niiden soveltamisosaamiselle. Luomme ratkaisuja ilmastonmuutokseen, luontoympäristön turvaamiseen sekä yhteiskuntien hyvinvoinnin ja kestävyyden rakentamiseen.

Tutustu yliopiston strategiaan, arvoihin ja avaintietoon

Ajankohtaista varainhankinnassa