Hyppää pääsisältöön

Puhdastilat

Tampereen yliopisto
Kaupin kampus
OsoiteArvo Ylpön katu 34, 33520 Tampere
 
Palveluhaku
 
Tutkimushaku
Tilat ovat esteettömät
Work in cleanroom

MET-puhdastilat sijaitsevat Arvo-rakennuksen 4. kerroksessa. Tiloissa on kaksi tuotantotilaa GMP A/B -luokituksella ja kaksi tuotantotilaa GMP A/C -luokituksella sisältäen erityisesti kudos- ja solupohjaisten tuotteiden käsittelyä ja valmistusta varten suunnitellut laadunvalvontalaboratoriot.  Puhdastiloissa on käytettävissä laminaarikaapit. Käytössä on puhdastilojen ja -laitteiden laatuvaatimukset täyttävä laadunvalvonta-/laadunvarmistusohjelma, online-seurantajärjestelmä sekä puhdistus- ja ympäristönvalvontaprosessit. Materiaalien varastointiin (karanteeni / vapautettu) on myös mahdollisuus.

Puhdastiloja voidaan vuokrata sisäisille tai ulkoisille käyttäjille. Tarjolla on myös sopimusvalmistus- ja palvelutoimintaa. Kaikille puhdastilan käyttäjille järjestetään koulutusta.

Regea kudospankki vastaa puhdastilatoimintojen koordinoinnista. Regea käyttää osaa puhdastilasta omiin kudoskäsittelytoimintoihinsa. Regealla on kudoslaitoksen toimilupa, ja Fimea (Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus) tarkastaa sen säännöllisesti.

Lisätietoja Regeasta:

Regea kudospankin kotisivu