Tiedekunta

Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta

Tiedekunta tai koulutusyksikkö: Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta

Tiedekuntamme on kansallisesti ja kansainvälisesti ainutlaatuinen monialainen koulutus- ja tutkimusympäristö, jossa yhdistyvät humanististen tieteiden, luonnontieteiden, tekniikan, yhteiskuntatieteiden ja teatterin opetuksen ja tutkimuksen perinteet ja asiantuntemus.

Alakirjomme sähkötekniikasta teatteritieteeseen tarjoaa poikkeuksellisen mahdollisuuden monitieteisen ja laaja-alaisen koulutuksen ja tutkimuksen järjestämiseen myös yli tiedekuntarajojen. Tiedekunnallamme on potentiaali tuottaa ymmärrystä ja ratkaisuja globaalin, digitalisoituneen sekä monikulttuurisen ja kestävää kehitystä eteenpäin vievän yhteiskunnan visaisiin ongelmiin.

Tiedekuntamme muodostuu neljästä yksiköstä, jotka ovat kielet, sähkötekniikka, tietotekniikka ja viestintätieteet. Meillä on yhteensä 800 työntekijää, ja yksiköissämme opiskelee yli 6 000 tutkinto-opiskelijaa. Vuonna 2020 tiedekunnassamme suoritettiin yhteensä lähes 1 000 tutkintoa. Lue lisää tiedekuntamme toiminnasta ja tutustu tuoreimpiin tilastoihin vuoden 2020 vuosikatsauksessa.

Tiedekunnan uutisia

Tulevat tapahtumat ja väitökset