Hyppää pääsisältöön

Tampereen yliopisto Porissa

SijaintiPohjoisranta 11A, 28100 Pori

Tervetuloa Poriin! Olemme noin 500 opiskelijan ja 60 työntekijän muodostama dynaaminen opiskelu- ja tutkimusympäristö, jossa yksilöllisyydelle on tilaa. Yhteisömme on monitieteinen, kokoava ja ajanmukainen foorumi tutkimukselle, keskustelulle ja kehittämiselle. Tutkimuksemme on tärkeää alueellisesti sekä kansallisesti ja kansainvälisesti kiinnostavaa.

Porin kampuksella toimii Tampereen yliopiston kolme eri tiedekuntaa. Täällä ovat edustettuina yhteiskuntatieteiden, informaatioteknologian ja viestinnän sekä johtamisen ja talouden tiedekunnat.

Porissa voit opiskella muun muassa yhteiskuntatieteitä, sosiaalityötä, johtamista, tietotekniikkaa sekä ohjelmistotekniikkaa. Tarjoamme joustavia opiskelumahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ovat aiemmin suorittaneet soveltuvia korkeakouluopintoja. Opetukseemme voivat osallistua myös avoimen yliopiston, Tampereen kampusten ja Porin yliopistokeskuksen muiden tutkinto-ohjelmien opiskelijat.

Tarjoamme myös monipuolisia jatkuvan oppimisen palveluita alueen yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Tarjolla on muun muassa täydennyskoulutusta, avoimen yliopiston opintojaksoja ja hankkeiden tuottamia koulutuksia.

Haku Porin johtamiskoulutuksiin käynnissä nyt!

Tutustu Porin JOKO ja GEMBA-johtamiskoulutuksiin.

Tutustu Porin pyörteissä -blogiin

Rennosti opiskelijaelämää ja tutkimusta tunteella. Porin pyörteissä -blogissa pääset tutustumaan Tampereen yliopiston Porin kampuksen tutkinto-ohjelmissa opiskeluun sekä ajankohtaiseen tutkimukseen meillä.

Porin kampus toimii Porin yliopistokeskuksessa Kokemäenjoen rannalla Puuvillan kaupunkikorttelin ja kaupungin keskustan kupeessa. Käytettävissä ovat modernit toimitilat sekä alueen monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet. Porin yliopistokeskusta koordinoi Tampereen yliopisto.