Picture of globe
Tiimi

Kansainvälisen liikkuvuuden palvelut

Kansainvälisen liikkuvuuden palveluiden tiimi vastaa kansainvälisen opiskelijaliikkuvuuden koordinoinnista sekä opettaja- ja henkilökuntaliikkuvuudesta Erasmus+ -ohjelman puitteissa. Tiimin työhön kuuluu kansainvälisiin vaihtomahdollisuuksiin liittyvä neuvonta, ohjaus, markkinointi ja palveluiden kehittäminen. Lisäksi tiimin vastuulla on apurahaohjelmien hallinnointi, liikkuvuusapurahojen käytöstä vastaaminen, vaihto-opiskelijoiden tuutorointi sekä kesäisin järjestettävän Tampere Summer Schoolin toteutus.

Tampereen yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen hyvät mahdollisuudet lyhyisiin ja pitkiin liikkuvuusjaksoihin sekä kotikansainvälistymiseen. Kaikki opiskelijat voivat suorittaa kansainvälistymiskokonaisuuden osana tutkintoa. Tutkimus- ja opetushenkilöstön tavoitteelliseen liikkuvuuteen kannustetaan osana uraa ja se pyritään ottamaan huomioon työsuunnitelmissa.

Voit varata tapaamisajan asiantuntijalta //outlook.office365.com/owa/calendar/Tampereenyliopisto3490890 [at] tuni.onmicrosoft.com/bookings/">sähköisen ajanvarauksen kautta.