Hyppää pääsisältöön

Johtamisen ja talouden tiedekunta

Tampereen yliopisto
Sähköpostiosoitemab.tau [at] tuni.fi
Puhelinnumero0294 5211(vaihde)
Keskustakampus Pinni A (Kanslerinrinne 1), Hervannan kampus Festia (Korkeakoulunkatu 8)

Johtamisen ja talouden tiedekunnassa Tampereen yliopistossa teemme korkeatasoista, monitieteistä ja kansainvälistä tutkimusta ja annamme opetusta hallintotieteiden, kauppatieteiden, politiikan tutkimuksen, tietojohtamisen ja tuotantotalouden tutkimusaloilla. Tiedekunnan muodostaa laaja-alainen tiedeyhteisö, johon kuuluu noin 3500 opiskelijaa ja yli 300 henkilökunnan edustajaa.

Tiedekuntamme koostuu viidestä yksiköstä, jotka ovat

Hallintotieteet
Kauppatieteet
Politiikan tutkimus
Tietojohtaminen
Tuotantotalous

Vahvuutemme ja ainutlaatuisuutemme perustuu perinteistä laaja-alaisempaan johtamisen ja talouden samanaikaiseen tarkasteluun. Tämän merkitys korostuu ympäröivän maailman verkostoituessa ja samalla komplisoituessa. Johtamisen ja talouden tiedekunnassa työmme keskiössä on kansainvälisesti korkeatasoinen ja monitieteinen tutkimus ja opetus.

Tiedekunnassamme pyrimme etsimään totutut tieteenalarajat ylittäviä johtamisen ja talouden toimintamalleja sekä kouluttamaan nopeasti muuttuvan maailman dynamiikkaa ymmärtäviä johtajia ja asiantuntijoita. Opetamme ajattelemaan yhteiskunnan kehitystä hallinnon, liiketoiminnan, politiikan ja teknologian muodostamana kokonaisuutena.

Tervetuloa keskustakampukselle ja Hervannan kampukselle.