Ryhmähengen nostatus
Tutkinto-ohjelma

Johtamisen ja tietotekniikan DI-ohjelma, Pori

Tuotantotaloutta ja ohjelmistotuotantoa uniikissa paketissa

Opi hyödyntämään teknologiaa ja data-analytiikkaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Johtamisen ja tietotekniikan diplomi-insinöörin tutkinto-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tuotantotalouden ja ohjelmistotuotannon opintoja. Voit erikoistua joko tuotantotalouteen tai ohjelmistotuotantoon kiinnostuksesi ja uratavoitteidesi mukaan.

Tuotantotaloudessa voit yhdistää insinööritaitoihisi osaamista liiketoiminnan strategisessa johtamisessa, yrityksen johtamisessa sekä tiedolla johtamisessa. Ohjelmistotuotannossa syvennyt ohjelmistotuotannon menetelmien ja tekniikoiden soveltamiseen ison tietomäärän käsittelyssä, tiedon monimutkaisuuden hallinnassa sekä tiedon nopeassa tuottamisessa. Voit painottaa valinnoillasi osaamista ohjelmistotuotannon johtamiseen tai ohjelmistotekniikoihin.

Opintojen aikana saat alan perusvalmiuksien lisäksi käsityksen ajankohtaisista trendeistä ja niiden edellyttämästä osaamisesta. Opit hyödyntämään teknologiaa ja data-analytiikkaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, joten johtamisen ja tietotekniikan diplomi-insinöörit tuntevat modernin liike-elämän tarpeet. Opiskelijamme työllistyvät sekä yksityiselle että julkiselle sektorille, esimerkiksi liiketoiminnan johtotehtäviin ja teollisuuden asiantuntijatehtäviin.

Joustavat opetusmuodot tukevat hyvin työn ohessa opiskelua. Tutkinto-ohjelmamme sisältää pääsääntöisesti verkko-opiskelua, joten opinnot edellyttävät läsnäoloasi keskimäärin vain 2 päivää kuukaudessa, painottuen perjantaille ja lauantaille. Monella kurssilla on tarjolla myös viikoittaista lähiopetusta. Opinnot sisältävät lähiopetuksen lisäksi itsenäisesti tehtäviä harjoitustöitä, etätehtäviä ja ohjattua opiskelua sähköisten oppimisympäristöjen avulla. Oman tutkinto-ohjelman opintojen lisäksi voit hyödyntää laajasti sekä Porin yliopistokeskuksen että Tampereen korkeakouluyhteisön opetustarjontaa tekniikan opinnoista eri alojen ammatillisiin opintoihin.