Hyppää pääsisältöön

Johtamisen ja tietotekniikan DI-ohjelma, Pori

Tampereen yliopisto

Tuotantotaloutta ja ohjelmistotuotantoa uniikissa paketissa

Opi hyödyntämään teknologiaa ja data-analytiikkaa liiketoiminnan kehittämisessä. Voit opiskella diplomi-insinööriksi joko etänä tai Porin kampuksellamme, työn ohessa tai täysipäiväisesti.

Koulutustyyppi

Maisteri

Tutkintonimike

Diplomi-insinööri

Suunniteltu kesto

2 vuotta

Koulutuksen laajuus

120 op

Kaupunki

Pori

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Johtamisen ja tietotekniikan diplomi-insinöörin tutkinto-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tuotantotalouden ja ohjelmistotuotannon opintoja. Opintojen aikana saat alan perusvalmiuksien lisäksi käsityksen ajankohtaisista trendeistä ja niiden edellyttämästä osaamisesta. 

Erikoistu tuotantotalouteen tai ohjelmistotuotantoon

Ohjelmassa voit erikoistua joko tuotantotalouteen tai ohjelmistotuotannon johtamiseen kiinnostuksesi ja uratavoitteidesi mukaan.

Opintoihin hakeutuessasi sinulla ei tarvitse olla ohjelmoinnista tai tuotantotaloudesta aiempaa osaamista. Tarvittaessa voit täydentää pohjatietojasi opintojen aikana.

Tuotantotalouden opinnoissa saat osaamista yrityksen johtamisesta, liiketoiminnan strategisesta johtamisesta sekä tiedolla johtamisesta. Opit ymmärtämään liike-elämän ilmiöitä syvällisesti, soveltamaan teoriaa ja aiemmin hankittua tietoa työelämän kysymyksiin sekä ratkomaan ongelmia laaja-alaisesti.

Ohjelmistotuotannon johtamisen opiskelija syventyy soveltamaan tekoälyä ohjelmistotuotannon kaikissa osa-alueissa liiketoiminnasta tekniikkaan. Opiskelija kykenee johtamaan suurten ja monimutkaisten ohjelmistojen kehittämistä ihmisten ja kehittäjärobottien muodostamissa tiimeissä. Opit myös hyödyntämään teknologiaa ja data-analytiikkaa liiketoiminnan kehittämisessä. 

Opiskele joustavasti etänä

Tutkinto-ohjelma rakentuu pääasiassa verkko-opinnoista, ja joustavat opetusmuodot tukevat hyvin työn ohessa opiskelua. Opinnot sisältävät itsenäisesti tehtäviä harjoitustöitä ja ohjattua opiskelua, kuten aikataulutettuja etätapaamisia. Etäopiskelun tueksi tarjoamme 2 intensiivistä lähiopetuspäivää opintojen alkuvaiheessa. Osalla kursseista voit halutessasi valita myös viikoittaista lähiopetusta.  

Oman tutkinto-ohjelman opintojen lisäksi voit hyödyntää laajasti sekä Porin yliopistokeskuksen että Tampereen korkeakouluyhteisön opetustarjontaa.

Tekemämme yritysyhteistyö antaa opiskelijoillemme ajantasaiset tiedot yritysmaailman tarpeista. Johtamisen ja tietotekniikan DI-ohjelmasta valmistuneet työllistyvät esimerkiksi liiketoiminnan johtotehtäviin ja teollisuuden asiantuntijatehtäviin yksityiselle ja julkiselle sektorille.