Ryhmähengen nostatus
Tutkinto-ohjelma

Johtamisen ja tietotekniikan DI-ohjelma, Pori

Ryhmähengen nostatus

Tuotantotaloutta ja ohjelmistotuotantoa uniikissa paketissa

Opi hyödyntämään teknologiaa ja data-analytiikkaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Johtamisen ja tietotekniikan maisteriohjelma Porissa tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tuotantotalouden ja ohjelmistotuotannon opintoja. Voit erikoistua joko tuotantotalouteen tai ohjelmistotuotantoon kiinnostuksesi ja uratavoitteidesi mukaan.

Tuotantotaloudessa voit yhdistää insinööritaitoihisi osaamista liiketoiminnan strategisessa johtamisessa, yrityksen johtamisessa sekä tiedolla johtamisessa. Ohjelmistotuotannossa syvennyt ohjelmistojen kehittämiseen, tietoteknisten hankkeiden johtamiseen sekä ohjelmistojen ja tietovarastojen määrittelyyn ja suunnitteluun.

Opintojen aikana saat alan perusvalmiuksien lisäksi käsityksen ajankohtaisista trendeistä ja niiden edellyttämästä osaamisesta. Opit hyödyntämään teknologiaa ja data-analytiikkaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, joten johtamisen ja tietotekniikan diplomi-insinöörit tuntevat modernin liike-elämän tarpeet. Opiskelijamme työllistyvät sekä yksityiselle että julkiselle sektorille, esimerkiksi liiketoiminnan johtotehtäviin ja teollisuuden asiantuntijatehtäviin.

Joustavat opetusmuodot tukevat hyvin työn ohessa opiskelua. Voit opiskella myös verkkopainotteisella linjalla, jolloin opinnot edellyttävät läsnäoloa keskimäärin vain 1-2 päivää kuukaudessa. Oman tutkinto-ohjelman opintojen lisäksi voit hyödyntää laajasti sekä Porin yliopistokeskuksen että Tampereen korkeakouluyhteisön opetustarjontaa tekniikan opinnoista eri alojen ammatillisiin opintoihin.