Hyppää pääsisältöön
Kaksi nuorta naisopiskelijaa viettävät aikaa ulkona pilvisenä kesäpäivänä.

Hae opiskelemaan Tampereelle

Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa voit opiskella useita eri aloja. Yhdessä muodostamme Tampereen korkeakouluyhteisön. Meillä voit opiskella tutkinnon tai täydentää osaamistasi eri tavoin. Valitse sinulle sopivimmat opinnot oman koulutustaustasi, osaamisesi ja aikataulusi mukaan.
Nainen ja mies keskustelevat kesäisellä torilla keskenään. Kaunis kesäpäivä viettää aikaa toripenkeillä istuen.

Tampere - hyvä paikka opiskella!

Meillä sinulle on tarjolla Suomen laaja-alaisin koulutustarjonta. Voit itse vaikuttaa oman näköisesi opintopolun valintaan, josta sinulle on hyötyä tulevaisuuden työmarkkinoilla!

Tampereen yliopisto

Tule opiskelemaan Tampereen yliopistoon

Tampereen yliopisto tarjoaa laajasti kiinnostavia opiskelumahdollisuuksia suomeksi ja englanniksi lähes kaikilla kansainvälisesti tunnustetuilla aloilla. Opetuksemme perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon.

Vahvuusalueitamme ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Monialaisena yliopistona tarjoamme sinulle lukuisia vaihtoehtoja rakentaa tutkinto, jolla erottua työmarkkinoilla.

Tule opiskelemaan tutkinto-opiskelijaksi tai innostu opiskelusta avoimessa yliopistossa. Voit myös syventää osaamistasi erikoistumis- ja täydennyskoulutuksissamme.

Tutustu Tampereen yliopiston koulutustarjontaan

Hae Tampereen yliopistoon

Tampereen ammattikorkeakoulu

Opiskelijajoukko kävelee TAMKin kampukselle johtavaa, vihreän nurmen reunustamaa tietä pitkin sinisen taivaan kaartuessa rakennusten yllä.

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) tarjoaa koulutusta kahdeksalla koulutusalalla. Opinnoissa teoria ja käytäntö yhdistyvät kiinnostavaksi kokonaisuudeksi. Meillä on opiskeluvaihtoehtoja sekä suomeksi että englanniksi.

TAMKin ovet ovat avoinna myös työuran edetessä. Voit kehittää osaamistasi suorittamalla ylemmän AMK-tutkinnon tai ammatillisen opettajankoulutuksen.

Lisäksi tarjolla on täydennyskoulutusta ja avoimen ammattikorkeakoulun opintoja erilaisiin elämäntilanteisiin.

Tutustu TAMKin koulutustarjontaan

Hae TAMKiin

Tule opiskelemaan Tampereelle!

Tampere on monipuolinen opiskelukaupunki, jossa tekemistä riittää myös vapaa-ajalla. Ihmisen kokoisessa kaupungissa liikkuminen ja asuminen on helppoa. Vireän korkeakouluyhteisön puitteissa tukea ja tekemistä löytyy kaikille, ja arjen kruunaa rikas kulttuuri- ja urheilutarjonta – ja kaikki tämä lähellä luontoa.

Tutustu kampuksiimme

Korkeakouluyhteisömme pääkampukset sijaitsevat Tampereella Hervannassa, Kaupissa sekä kaupungin keskustassa. Tutustu kampuksiimme oheisen englanninkielisen videon kautta. Huomaathan, että voit vaihtaa tekstityksen kielen suomeksi Youtubessa.