Opiskelijoita Hervannan kampuksen pihalla

Hae opiskelijaksi Tampereelle

Tampereen korkeakouluyhteisössä sinulla on valittavanasi Suomen monipuolisin koulutustarjonta! Tutkinto-ohjelmiemme lisäksi avoimet korkeakouluopinnot, erikoistumiskoulutukset sekä täydennyskoulutus tarjoavat väylän oman osaamisen kehittämiseen. Korkeakouluyhteisömme tarjoaa mahdollisuuden opiskella suomen- ja englanninkielisissä tutkinto-ohjelmissa sekä lukuisia opiskeluvaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivimman oman koulutustaustasi, osaamisesi ja aikataulusi mukaan.

Tutustu yhteishakuun, siirtohakuun sekä avoimen väylän hakuun

Yhteishaku

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa voit hakea englanninkielisiin Bachelor-koulutuksiimme sekä yliopiston Teatterityön koulutukseen. Hakuaika on 7.-20.1.2021. Suurin osa koulutuksistamme on mukana kevään toisessa yhteishaussa.

Yhteishaku

Siirtohaku

Siirtohaussa voivat hakea korkeakoulua tai alaa vaihtavat opiskelijat. Siirtohaun kautta hyväksytyn opiskelijan opiskeluoikeus siirtyy korkeakoulusta toiseen tai korkeakoulun sisällä koulutuksesta toiseen. 

Siirtohaku

Avoimen väylä

Opiskelijoita voidaan hakukohteesta riippuen valita avoimien ja erillisten yliopisto-opintojen perusteella ilman valintakoetta.

Avoimen väylän haku

Kehitä osaamistasi läpi vuoden

Avoimet korkeakouluopinnot

Osaan opinnoistamme on jatkuva haku ja ne ovat avoinna kaikille. Opiskelemalla avoimia korkeakouluopintoja voit tutustua eri aineiden opintoihin ja löytää oman alasi. Voit suorittaa yhden tai useamman opintojakson. Pidätkö välivuotta opinnoistasi? Hyödynnä aika suorittamalla opintoja. Jos myöhemmin saat opiskelupaikan, osa opinnoistasi hyväksytään suoraan tutkintoosi ja voit nopeuttaa valmistumista. Avoimet korkeakouluopinnot

Täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksessa voit syventää osaamistasi sekä kehittää itseäsi asiantuntijana tai esimerkiksi johtajana. Voit valita itsellesi sopivimmat koulutukset aihepiirin, koulutuksen keston ja aiemman osaamisesi perusteella muiden valintakriteerien ohella.Täydennyskoulutus

Oletko jo työelämässä ja haluat varmistaa osaamisesi työmarkkinoilla? Täydennä osaamistasi:

Get international - kansainvälisty kotikorkeakoulussasi

Summer in Tampere