Nainen ja mies katsovat kameraan lähikuvassa.

Hae opiskelijaksi Tampereelle

Tampereen korkeakouluyhteisössä sinulla on valittavanasi Suomen monipuolisin koulutustarjonta! Tutkinto-ohjelmiemme lisäksi avoimet korkeakouluopinnot, erikoistumiskoulutukset sekä täydennyskoulutus tarjoavat väylän oman osaamisen kehittämiseen. Korkeakouluyhteisömme tarjoaa mahdollisuuden opiskella suomen- ja englanninkielisissä tutkinto-ohjelmissa sekä lukuisia opiskeluvaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivimman oman koulutustaustasi, osaamisesi ja aikataulusi mukaan.

Ajankohtaisia hakuja

Tampereen yliopisto – Minun ratkaisuni

Etsitkö ensimmäistä korkeakoulututkintoa?

Yhteishaku

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa haettavana ovat englanninkieliset Bachelor-koulutukset. Suurin osa koulutuksistamme on mukana kevään toisessa yhteishaussa.

Yhteishaku

Siirtohaku

Siirtohaussa voivat hakea korkeakoulua tai alaa vaihtavat opiskelijat. Siirtohaun kautta hyväksytyn opiskelijan opiskeluoikeus siirtyy korkeakoulusta toiseen tai korkeakoulun sisällä koulutuksesta toiseen. 

Siirtohaku

Avoimen väylä

Opiskelijoita voidaan hakukohteesta riippuen valita avoimien ja erillisten korkeakouluopintojen perusteella ilman valintakoetta.

Avoimen väylän haku

Kehitä osaamistasi läpi vuoden

Avoimet korkeakouluopinnot

Avoimet korkeakouluopinnot ovat nimensä mukaisesti avoimia aivan kaikille aiempiin opintoihin katsomatta. Löydä oma alasi, hyödynnä välivuosi  jatkuva haku moniin opintojaksoihin!

Avoimet korkeakouluopinnot

Täydennyskoulutus

Syvennä osaamistasi sekä kehitä itseäsi asiantuntijana tai esimerkiksi johtajana. Voit valita itsellesi sopivimmat koulutukset aihepiirin, koulutuksen keston ja aiemman osaamisesi perusteella muiden valintakriteerien ohella.

Täydennyskoulutus

Erikoistumiskoulutukset

Onko sinulla jo tutkinto ja työkokemusta? Erikoistumiskoulutuksessa voit suunnata omaa osaamistasi ja saada omaa työyhteisöä laajemman näkökulman tarkastella työelämässä vastaan tulevia haasteita ja kehittämistarpeita.

Erikoistumiskoulutukset