Hyppää pääsisältöön
Kaksi nuorta naisopiskelijaa viettävät aikaa ulkona pilvisenä kesäpäivänä.

Hae opiskelemaan Tampereelle

Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun koulutustarjonta on yksi Suomen laajimmista. Meillä voit rakentaa yksilöllisen opintopolun kiinnostuksesi mukaan. Lähde tutkimusmatkalle tulevaisuuteen – tule opiskelemaan Tampereelle!

Tampereen yliopisto

Tule opiskelemaan Tampereen yliopistoon

Tampereen yliopisto tarjoaa laajasti kiinnostavia opiskelumahdollisuuksia suomeksi ja englanniksi lähes kaikilla kansainvälisesti tunnustetuilla aloilla. Opetuksemme perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon.

Vahvuusalueitamme ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Monialaisena yliopistona tarjoamme sinulle lukuisia vaihtoehtoja rakentaa tutkinto, jolla erottua työmarkkinoilla.

Tule opiskelemaan tutkinto-opiskelijaksi tai innostu opiskelusta avoimessa yliopistossa. Voit myös syventää osaamistasi erikoistumis- ja täydennyskoulutuksissamme.

Tutustu Tampereen yliopiston koulutustarjontaan

Hae Tampereen yliopistoon

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) tarjoaa koulutusta kahdeksalla koulutusalalla. Opinnoissa teoria ja käytäntö yhdistyvät kiinnostavaksi kokonaisuudeksi. Meillä on opiskeluvaihtoehtoja sekä suomeksi että englanniksi.

TAMKin ovet ovat avoinna myös työuran edetessä. Voit kehittää osaamistasi suorittamalla ylemmän AMK-tutkinnon tai ammatillisen opettajankoulutuksen.

Lisäksi tarjolla on täydennyskoulutusta ja avoimen ammattikorkeakoulun opintoja erilaisiin elämäntilanteisiin.

Tutustu TAMKin koulutustarjontaan

Hae TAMKiin

Tule opiskelemaan Tampereelle!

Tampere on monipuolinen opiskelukaupunki, jossa tekemistä riittää myös vapaa-ajalla. Ihmisen kokoisessa kaupungissa liikkuminen ja asuminen on helppoa. Vireän korkeakouluyhteisön puitteissa tukea ja tekemistä löytyy kaikille, ja arjen kruunaa rikas kulttuuri- ja urheilutarjonta – ja kaikki tämä lähellä luontoa.