Hyppää pääsisältöön

Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunta

Tampereen yliopisto
Sähköpostiosoiteedu.tau [at] tuni.fi
Puhelinnumero0294 5211
SijaintiKeskustakampus Virta, Åkerlundinkatu 5 (33100 Tampere),
Postiosoite: Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunta PL 700 33014 Tampereen yliopisto

Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunta koostuu kolmesta tehtävältään erilaisesta yksiköstä.

Kasvatustieteiden yksikkö on kasvatuksen ja yhteiskunnan tilaa ja muutosta tutkiva ja sivistysperustaa uudistava tutkimus- ja oppimisyhteisö, joka kouluttaa yhteiskunnallisesti ja kulttuurisesti tietoisia sekä analyyttisesti ja laaja-alaisesti ajattelevia kasvatus- ja koulutusalan asiantuntijoita ja vaikuttajia.

Tiedekuntaan kuuluu yliopistollisena harjoittelukouluna toimiva Tampereen yliopiston normaalikoulu sekä Tampereen yliopiston kielikeskus, joka tarjoaa yliopiston kaikille opiskelijoille tutkintoihin sisältyvät viestinnän ja kielten opinnot.

Kasvatustieteiden yksikkö

Koulutamme yhteiskunnallisesti ja kulttuurisesti tietoisia sekä laaja-alaisesti ajattelevia kasvatusalan asiantuntijoita ja vaikuttajia varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen. Tutkimuksemme kohdistuu kasvatustoimintaan, kasvatustietoon ja kasvatusinstituutioihin.

Tampereen yliopiston normaalikoulu

Olennaisena osana kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunnan toimintaa on Tampereen yliopiston normaalikoulu yliopistollisena harjoittelukouluna ja koulutoiminnan kehittämiskeskuksena.

Tampereen yliopiston kielikeskus

Tampereen yliopiston kielikeskus toimii osana kasvatustieteiden ja kulttuurin monitieteistä opetus- ja tutkimusyhteisöä. Kielikeskus tarjoaa yliopiston kaikille opiskelijoille tutkintoihin sisältyvät viestinnän ja kielten opinnot.

Lahjoita - tue työtämme joka koskettaa sinua

Kaikille mahdollisuus oppia ja onnistua

Jokaisen lapsen ja nuoren mahdollisuudet oppimiseen ja onnistumiseen ovat merkityksellisiä heille itseen ja koko yhteiskunnan tulevaisuudelle. Lahjoittamalla erityispedagogiikan koulutukseen autat meitä löytämään ratkaisuja yhdenvertaisten oppimismahdollisuuksien tarjoamiseksi kaikenlaisille oppijoille. 

Lahjoita erityispedagogiikan koulutukseen yksityishenkilönä

Lahjoita erityispedagogiikan koulutukseen organisaation puolesta

Kasvatustyötä ihmisen ja ympäristön hyväksi

Biodiversiteettikasvatuksen tutkimukselle ja koulutukselle on suuri tarve Suomessa ja kansainvälisesti. Lahjoittamalla autat meitä ja eri koulutusasteiden opettajia tukemaan ympäristötoimijuutta ja kasvattamaan kansalaisia, jotka toimivat planeettamme ja yhteiskuntamme kannalta kestävällä tavalla.

Lahjoita biodiversiteettikasvatukseen yksityishenkilönä

Lahjoita biodiversiteettikasvatukseen organisaation puolesta