Hyppää pääsisältöön
Opetus- ja varhaiskasvatusalan täydennyskoulutuksia.

Opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutukset

Me Tree - Jatkuvan oppimisen palveluissa järjestämme monipuolisesti erilaisia täydennyskoulutuksia niin opetuksen kuin aikuis- ja varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville. Tarjonnastamme löytyy muun muassa koulujen ja oppilaitosten opetussuunnitelmiin soveltuvia eri aineiden uusia didaktisia käytäntöjä kuin pedagogisia lähestymistapoja inklusiivisen sekä kulttuurisesti ja kielellisesti moninaisen oppilasryhmän hallintaan. Meiltä löytyy myös maahanmuuttajataustaisille opettajille opettajaksi pätevöittäviä koulutuksia. Opetus- ja kasvatusalan koulutukset täydentävät alan ammattilaisten osaamista ja tukevat heidän työhyvinvointiaan.

Haussa olevat opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutukset

Ammatillinen opettajakorkeakoulu (TAOK)

TAOK tarjoaa pedagogista täydennyskoulutusta opettajille ja muille oppilaitosten työntekijöille. TAOKissa voit myös opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi sekä opinto-ohjaajaksi.

Ota meihin yhteyttä!

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut yhdistää vahvaan juuristoon uudet versot: asiakkaille tutut asiantuntijat ja laadukkaat koulutukset. Yhteisen nimen alle yhdistyvät Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen palvelut.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana [at] tuni.fi (kehityosaajana[at]tuni[dot]fi).

Tree – Jatkuvan oppimisen palveluiden logo ja naurava nainen.