Hyppää pääsisältöön

TAOKin pedagoginen täydennyskoulutus

Tampereen ammattikorkeakoulun ammatillisessa opettajakorkeakoulussa (TAOK) on tarjolla useita täydennyskoulutuksia sekä opettajille että muille oppilaitosten työntekijöille. Täydennyskoulutuksemme ovat osallistujille maksuttomia, sillä ne ovat Opetushallituksen rahoittamia. Kouluttajina toimivat pedagogiikan ammattilaiset TAOKista, joka toimii osana Tampereen ammattikorkeakoulua. Opiskeltavien sisältöjen lisäksi koulutukset tarjoavat myös loistavan verkostoitumismahdollisuuden kollegoihin.

Nyt haussa olevat täydennyskoulutukset

Kaikki täydennyskoulutukset

Tutustu myös muuhun tarjontaamme

Opiskele ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi

Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi sekä opinto-ohjaajaksi. Englanniksi voit opiskella Professional Teacher Education -ohjelmassa.

3 opiskelijaa istuu nurmikolla kesällä TAMKin pääkampuksen edustalla

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa koulutuksistamme!

p. 0294 520 450
taok.tamk [at] tuni.fi

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu (TAOK)

Seuraa meitä somessa

Lue täydennyskoulutuksesta blogissamme

Opetushenkilöstön osaamista kehittämässä

Kiinnostaako sinua kehittää omaa osaamistasi esimerkiksi oppimisen, ohjauksen, kestävän kehityksen, arvioinnin tai vaikka digipedagogiikan parissa? Nämä sekä monet muut ovat teemoja, jotka löytyvät TAOKin alkavien täydennyskoulutuksen tarjottimelta vuosille 2023–2025.

Aikuisopiskelijan opintojen aikatauluttaminen ja rahoittaminen – tasapainon löytäminen kiireisen elämän keskellä

Opiskelijoita.

Aikuisena opiskelu voi olla erinomainen tapa investoida omaan tulevaisuuteen ja saavuttaa uusia tavoitteita. Monet aikuiset palaavat opiskelemaan hankkiakseen uusia taitoja tai vaihtaakseen alaa, mutta haasteena voi olla opintojen rahoittaminen ja ajan löytäminen opinnoille.

Täydennyskoulutuksia tarjolla syksyyn

Kehitä ammatillista osaamistasi TAMKin osaavien kouluttajien tarjoamilla moninaisilla täydennyskoulutusosioilla. Koulutukset ovat Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja osallistujille opetuskustannuksiltaan maksutonta. Tässä poimintoja syksyn 2023 tarjonnasta:
Tree – Jatkuvan oppimisen palveluiden logo ja naurava nainen.

Myös Tree tarjoaa opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutusta

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut järjestää täydennyskoulutuksia opetuksen sekä aikuis- ja varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville.