Hyppää pääsisältöön

Ammatilliset opettajankoulutukset

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi sekä opinto-ohjaajaksi. Voit myös vahvistaa osaamistasi täydennyskoulutuksissamme. Lisäksi toimimme aktiivisesti pedagogisissa kehittämishankkeissa.

Haku on käynnissä!

Hakuaika ammatilliseen opettajankoulutukseen, opinto-ohjaajankoulutukseen ja erityisopettajankoulutukseen on 3.-18.1.2024!

  • Ammatillisen opettajankoulutuksen valintaperusteet ja lisätietoja Opintopolusta.
  • Tampereen ammatilliseen opettajakorkeakouluun opinto-ohjaajat valitaan myös ensi vuonna valintakurssin perusteella. Valintaperusteet, lisätietoja ja hakulomake löytyvät Opintopolusta.
  • Ammatillisen erityisopettajankoulutuksen valintaperusteet ja lisätietoja Opintopolussa

Tutustu pedagogisiin täydennyskoulutuksiin

Tarjoamme useita täydennyskoulutuksia sekä opettajille että muille oppilaitosten työntekijöille. Opiskeltavien sisältöjen lisäksi koulutukset tarjoavat loistavan mahdollisuuden verkostoitua kollegoiden kanssa. Täydennyskoulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa koulutuksistamme!

p. 0294 520 450 (Keskiviikkoisin ja torstaisin kello 12-14 - Vain hakuaikana!)
taok.tamk [at] tuni.fi (taok[dot]tamk[at]tuni[dot]fi)

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu (TAOK)

Seuraa meitä somessa

Lue blogiamme!

Tutkimuksen ja opetuksen integraatio ammatillisten opettajakorkeakoulujen kehityskohteena

Silta, taustalla värikäs taivas.

Ammatilliset opettajakorkeakoulut tekevät tiivistä tutkimus- ja hankeyhteistyötä. Uusin yhteistyön avaus on viime marraskuussa käynnistynyt TKI ja oppimisen integraation kehittäminen -hanke, joka jatkuu vuoden 2024 loppuun saakka. Kehittämishankkeessa ammatilliset opettajakorkeakoulut etsivät ratkaisuja TKI-toiminnan ja korkeakoulujen opetuksen entistä tehokkaampaan integrointiin.

Erityisen äärellä 20.3.2024 – Yhdessä hyvillä mielin

aihekuva verso

Erityisen äärellä on vuosittain järjestettävä seminaari erityisen tuen asioista kiinnostuneille ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opetus- ja ohjaushenkilöstölle sekä kaikille muillekin teemasta kiinnostuneille. Tänä vuonna teemana on "Yhdessä hyvillä mielin". Päivän aikana kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja päästään keskustelemaan työpajoissa ajankohtaisista erityisen tuen asioista. Seminaari on maksuton, lounas omakustanteinen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mitä on huippuosaaminen ja miksi siihen on tärkeä kiinnittää huomiota?

Hitsausta Taitaja2022-kilpailussa. Kuvassa näkyy yksi henkilö hitsaamassa sekä kipinöitä.

TAOK blogissa Skills Finland ry huippuvalmennuspäällikkö Teija Ripattila ja TAOK lehtori Tuomas Mäki-Ontto käyvät pohdiskelevaa vuoropuhelua huippuosaamisesta ja sen merkityksestä.