Hyppää pääsisältöön

Ammatilliset opettajankoulutukset

Tampereen ammatillisessa opettajakorkeakoulussa (TAOK) voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi sekä opinto-ohjaajaksi. Voit myös vahvistaa osaamistasi täydennyskoulutuksissamme. Lisäksi toimimme aktiivisesti pedagogisissa kehittämishankkeissa.

Uudet opiskelijat aloittavat touko- kesäkuussa

Vuoden 2024 opiskelijavalinnat on tehty ja uudet Ammatillisen opettajankoulutuksen opiskelijat aloittavat opintonsa toukokuussa. Uudet erityisopettaja- ja opinto-ohjaajaopiskelijat aloittavat kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Intoa ja tsemppiä opintoihin! Seuraava hakuaika on tammikuussa 2025. 

Tutustu pedagogisiin täydennyskoulutuksiin

Tarjoamme useita täydennyskoulutuksia sekä opettajille että muille oppilaitosten työntekijöille. Opiskeltavien sisältöjen lisäksi koulutukset tarjoavat loistavan mahdollisuuden verkostoitua kollegoiden kanssa. Täydennyskoulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa koulutuksistamme!
taok.tamk [at] tuni.fi (taok[dot]tamk[at]tuni[dot]fi)

Tampereen ammatillinen opettajakorkeakoulu (TAOK)

Seuraa meitä somessa

Opetusalan koulutukset Tampereen korkeakouluyhteisössä

Olemme koonneet kaikki TAMKin ja Tampereen yliopiston opetusalan koulutukset yhdelle sivulle. Opintoja on tarjolla vasta opettajaksi aikoville sekä jo opettajana toimiville.

Lue blogiamme!

Opettajan paikka saattaa löytyä myös metsälämpäreestä 

Opetustuokio Metsälämpäreellä.

Opettaja yhteiskunnallisena tulevaisuuden toimijana -opintojakson lähitoteutus houkutteli toukokuun lopussa TAMKille pienen mutta aktiivisen ryhmän opettajaopiskelijoita. Lähes samaan aikaan tarjottu verkkokurssi todennäköisesti söi osallistujien määrää, mutta toisaalta tavallista pienempi ryhmä mahdollisti henkilökohtaisen ohjauksen ja vuorovaikutuksen.  

Tule kehittämään hyvinvoivaa TUVAa!

abstrakti aihekuva

TUVA-koulutuksen alla on oppijoita hyvin erilaisin tarpein, huippunumeroja metsästävistä koulua käymättömiin. Täydennyskoulutuksessamme keskitytään TUVA-koulutuksen moninaisuuteen ja etsitään toimivia ratkaisuja oppijoiden erilaisille polulle.

Täydentävät pedagogiset opinnot ulkomailla opettajankoulutuksen suorittaneille

Jos sinulla on ulkomailla suoritettu opettajankoulutus, voit suorittaa täydentävät pedagogiset opinnot TAMKin Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Hakuaika opintoihin alkaa 12.8.2024 ja päättyy 21.11.2024. Haku tapahtuu Opintopolussa. Keväällä 2025 avaamme uuden haun.