Hyppää pääsisältöön

Ammatilliset opettajankoulutukset

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi. Englanniksi voit opiskella Professional Teacher Education -ohjelmassa. Opinnot on suunniteltu siten, että voit suorittaa ne joustavasti työn ohessa 1-2 vuodessa. Seuraava haku koulutuksiimme on 3.–19.1.2023.

Ammatillisen opinto-ohjaajankoulutuksen haku uudistuu TAOKissa!

Seuraavassa haussa (3.–19.1.2023) Tampereen ammatilliseen opettajakorkeakouluun opinto-ohjaajat valitaan valintakurssin perusteella. Haku tapahtuu opintopolku.fi -palvelussa. Kaikille hakijoille lähetetään sähköpostitse ohjeet valintakurssille ilmoittautumisesta.

Valintakurssi on Moodle-pohjainen itsenäisesti suoritettava opintojakso. Kurssi suoritetaan hakuajan päättymisen jälkeen rajattuna aikana. Valintakurssin aineistoja ei julkaista etukäteen. 

Hakijoiden hakukelpoisuus tarkastetaan ja valituksi voivat tulla vain hakukelpoiset hakijat valintakurssin suorittamisen paremmuusjärjestyksessä. 

Valintakurssi on käytössä vain Tampereen ammatillisessa opettajakorkeakoulussa ja vain opinto-ohjaajankoulutuksessa. Muut ammatilliset opettajakorkeakoulut jatkavat nykyisellä valintatavalla, jossa hakupisteitä saa täydennyskoulutuksista ja työkokemuksesta. 

Tutustu ammatillisiin opettajankoulutuksiin

Ammatillinen opettajankoulutus

Ammatillinen erityisopettajankoulutus

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus

Tutustu pedagogisiin täydennyskoulutuksiin

Täydennyskoulutusta opettajlle ja muille oppilaitosten työntekijöille

Tarjoamme useita täydennyskoulutuksia sekä opettajille että muille oppilaitosten työntekijöille. Opiskeltavien sisältöjen lisäksi koulutukset tarjoavat loistavan mahdollisuuden verkostoitua kollegoiden kanssa. Täydennyskoulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa koulutuksistamme!

p. 0294 520 450
taok.tamk [at] tuni.fi

Seuraa meitä somessa

Lue blogiamme!

Marja Keräsen urapolku vei insinööristä opettajankouluttajaksi

Marja Keränen.

Eläkepäivät odottavat Marja Kerästä, ensin osa-aikaisesti ja lopulta elokuulla täysipäiväisesti, kunhan Ohjus-hankkeessa suunniteltu ohjausalusta valmistuu.

Petusta nilan kautta kolmannelle tuotantokaudelle? – opettajien täydennyskoulutusten antia kouluttajan korvin kuultuna

Pettu ja Nila. Nuo sanat saattavat tuoda jollekin mieleen puut ja kasvun ihan biologisessa mielessä. TAMK ammatillisessa opettajankoulutuksessa olemme Petun ja Nilan avulla pyrkineet edistämään kasvua ja yhteiseen toimintaan kiinnittymistä oppilaitosmaailmassa.

Kestävää oppimista yhteisessä verkostossa

Ryhmäkuva osallistujista.

Miksi levästä kannattaisi tehdä polttoainetta, miten ruoka-aineiden koemaistaminen edistää kestävää kehitystä, miten hyödyntää luontokävelyä innovoinnissa tai miksi maatalouden oppipoikajärjestelmä on hyvä juttu?