Hyppää pääsisältöön
Iloisia ihmisiä verkostoitumassa_Tree - Jatkuvan oppimisen palvelut

Kehitä työyhteisöäsi

Vahva ammattitaito on kuin puu, joka muodostuu lujista tiedon juurista ja osaamisen säikeistä. Se säilyy vakaana, vaikka ympärillä myrskyäisi. Se säilyttää asemansa, vaikka maailma kuohuisi. Me autamme vankistamaan sinun ja työyhteisösi juuria. Kasvatamme kanssasi osaamisen versoja ja istutamme uusia taimia. Palvelumme pohjaavat aina tutkittuun tietoon ja todellisen elämän näyttöön.

Ratkaisuja työyhteisöjen ja organisaatioiden tarpeisiin

Vastaamme muuttuvan työelämän tarpeisiin tarjoamalla ratkaisuja työyhteisöjen ja organisaatioiden:

  • työntekijöiden osaamisen koulutus- ja valmennustarpeisiin
  • toiminnan kehittämiseen
  • tarpeisiin muotoilluilla kehittämishankkeilla
  • osaamis- ja työvoimapulaan työvoimakoulutuksien avulla

Vahvuutenamme on monialainen korkeakouluyhteisö, josta löytyy eri alojen asiantuntijoita vastaamaan nykyajan monimutkaisiin ja alati muuttuviin kysymyksiin. Mieluisana haasteenamme on juuri sinun tarpeesi ymmärtäminen. 

Otathan siis yhteyttä meihin kehityosaajana [at] tuni.fi (kehityosaajana[at]tuni[dot]fi) niin ohjaamme sinut parhaiten tarpeeseesi vastaavan palvelun pariin!

Valmennuksella alan huipuksi!

Valmennuksemme auttavat sinua ja työyhteisöäsi oppimaan itsestänne lisää ja kehittämään omaa toimintaanne yksilöllisistä tarpeistanne lähtien. Alta löydät esimerkkejä tarjoamistamme valmennuksista.

Räätälöimme valmennuksia myös suoraan organisaation tarpeeseenne. Ota siis meihin yhteyttä kehityosaajana [at] tuni.fi (kehityosaajana[at]tuni[dot]fi)

Autamme sinua kartoittamaan kehitystarpeitasi!

Jos haluaisit tarkemman kuvan omasta tai henkilöstösi osaamisesta ja kehityskohdista, osaamisen arvioinnin palvelumme voivat olla oikea ratkaisu sinulle. Alta löydät valmiit vaihtoehdot henkilöstön osaamisen kehittämisen kartoittamiseen. Voit myös olla meihin yhteydessä kehityosaajana [at] tuni.fi (kehityosaajana[at]tuni[dot]fi), niin autamme sinut tarpeeseenne sopivimman palvelun ääreen.

Valmiita runkoja räätälöitäviksi koulutuksiksi

Meiltä löytyy vankka kokemus koulutusten tuottamisesta muun muassa seuraavilla aloilla:

Suunnittelemme koulutuksia myös alusta asti asiakkaan tarpeeseen. Ole yhteydessä meihin kehityosaajana [at] tuni.fi ja kysy lisää!

kehitä työhyvinvointia

Kehitä työhyvinvointia

Korkeakouluyhteisö tarjoaa pääsyn uusimman työhyvinvoinnin tutkimustiedon ja hyvinvointipalveluiden pariin.

Hymyilevä nainen ja Tree - Jatkuvan oppimisen palvelut logo

Me olemme Tree.

Kaikki Tampereen korkeakouluyhteisön jatkuvan oppimisen palvelut niin yksilöille kuin yrityksillekin löytyvät nyt yhden nimen takaa.