Hyppää pääsisältöön
Palvelut ja yhteistyö

Yhteistyöllä uutta tietoa, innovaatioita ja osaamista

Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa monipuolisia palveluita sekä yhteistyön ja osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia sinulle, yrityksellesi tai organisaatiollesi. Tutkijamme, asiantuntijamme ja opiskelijamme ovat hyviä yhteistyökumppaneita, kun etsit osaamista, ratkaisuja tai tuoretta näkökulmaa tiettyyn tarpeeseen.

Tule tutkimus- tai kehittämiskumppaniksi

Korkeakouluyhteisöstämme löydät koko TKI-ketjun monitieteisestä perustutkimuksesta innovaatioihin ja konkreettiseen kehitystoimintaan. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioyhteistyöhön on runsaasti mahdollisuuksia organisaatiosi koosta tai toimialasta riippumatta.

Tavoita opiskelijamme ja tee opiskelijayhteistyötä

Opiskelijamme ovat aktiivisia kehityksen moottoreita jo opiskeluaikanaan ja haluttua työvoimaa valmistuttuaan. Löydä uudet parhaat osaajat yritykseesi tai organisaatioosi!

Kehitä omaa ja työyhteisösi osaamista

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut tarjoavat sinulle ja työyhteisöllesi täydennyskoulutusta sekä jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen ratkaisuja. Tarvittaessa räätälöimme ne toiveidesi mukaan.

Opettajille ja opinto-ohjaajille

Ohjaatko lukiolaisia tai ammattikoululaisia korkeakouluopintojen pariin? Etsitkö oppitunnillesi korkeakoulun tuottamaa materiaalia? Tutustu Tampereen yliopiston ja TAMKin palveluihin opettajille ja opinto-ohjaajille.

Alumneille

Alumnina säilytät yhteyden opiskelukavereihin ja korkeakouluyhteisöön. Saat lukuisia mahdollisuuksia osaamisesi kehittämiseen ja jakamiseen eri alojen asiantuntija- ja opiskelijaverkostoissa sekä tapahtumissa. Tule mukaan Tampere Alumni -yhteisöön.

Lahjoittamalla autat

Lahjoitukset ovat yksi yhteistyön muoto ja sellaisena tärkeä tuki tutkimukselle ja koulutukselle, joilla löydämme vastauksia yhteiskunnan suuriin haasteisiin. Voit kohdentaa lahjoituksesi Tampereen yliopistolle tai Tampereen ammattikorkeakoululle.

Lahjoita Tampereen yliopistolle

Lahjoita TAMKille

Kampustemme tilat ja palvelut käytössäsi

Järjestä tilaisuus kampuksella

Kampustemme tilat ja palvelut taipuvat myös kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Kampuksilla tapaat mielenkiintoisia ihmisiä omalta alaltasi ja sen ulkopuolelta. Tervetuloa piipahtamaan tai pidemmäksi aikaa!

Tutustu kampuksiimme

Järjestä tilaisuus kampuksellamme

Kansainvälinen korkeakouluyhteistyö

Sekä yliopisto että TAMK ovat aktiivisia toimijoita kansainvälisissä korkeakouluverkostoissa, joissa syvennetään yhteistyötä tutkimuksessa ja koulutuksessa.

Käytä kirjastoa

Meillä on kaikille avoin tiedekirjasto, jonka toimipisteet löydät kaikilta kampuksiltamme. Käytössäsi ovat niin painetut aineistot, laajat e-aineistot kuin palvelut, joita pystyt käyttämään myös etänä. Kirjastomme tuottaa kirjasto- ja tietopalvelut koko Tampereen korkeakouluyhteisölle.

Seuraa meitä!

Tietoa ajankohtaisista yhteistyömahdollisuuksista sekä palveluistamme ja tapahtumistamme saat, kun seuraat meitä somessa ja tilaat uutiskirjeitämme. @kehityosaajana #kehityosaajana #yhteistyöntekijät