Hyppää pääsisältöön
Palvelut ja yhteistyö

Yhteistyöllä uutta tietoa, innovaatioita ja osaamista

Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa monipuolisia palveluita sekä yhteistyön ja osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia sinulle, yrityksellesi tai organisaatiollesi. Tutkijamme, asiantuntijamme ja opiskelijamme ovat hyviä yhteistyökumppaneita, kun etsit osaamista, ratkaisuja tai tuoretta näkökulmaa tiettyyn tarpeeseen.
Palvelusähköpostimme on yrityspalvelut@tuni.fi

Tule tutkimus- tai kehittämiskumppaniksi

Korkeakouluyhteisöstämme löydät koko TKI-ketjun monitieteisestä perustutkimuksesta innovaatioihin ja konkreettiseen kehitystoimintaan. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioyhteistyöhön on runsaasti mahdollisuuksia organisaatiosi koosta tai toimialasta riippumatta.

Löydä osaaja

Tavoita opiskelijamme ja tee opiskelijayhteistyötä

Opiskelijamme ovat aktiivisia kehityksen moottoreita jo opiskeluaikanaan ja haluttua työvoimaa valmistuttuaan. Löydä uudet parhaat osaajat yritykseesi tai organisaatioosi!

Hymyilevä nainen ja Tree - Jatkuvan oppimisen palvelut logo

Kehitä omaa ja työyhteisösi osaamista

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut tarjoavat sinulle ja työyhteisöllesi täydennyskoulutusta sekä jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen ratkaisuja. Tarvittaessa räätälöimme ne toiveidesi mukaan.

Palvelut Tampere Alumneille

Nainen poseeraa punaisessa kaulaliinassaan.

Alumnina säilytät yhteyden opiskelukavereihin ja korkeakouluyhteisöön. Saat lukuisia mahdollisuuksia osaamisesi kehittämiseen ja jakamiseen eri alojen asiantuntija- ja opiskeijaverkostoissa sekä tapahtumissa. Tule mukaan Tampere Alumni -yhteisöön.

Palvelut lahjoittajille ja tukijoille

varainhankinta_landingpage

Lahjoitukset ovat yksi yhteistyön muoto ja sellaisena tärkeä tuki tutkimukselle ja koulutukselle, joilla löydämme vastauksia yhteiskunnan suuriin haasteisiin. Voit kohdentaa lahjoituksesi Tampereen yliopistolle tai Tampereen ammattikorkeakoululle.

Kampustemme tilat ja palvelut käytössäsi

Järjestä tilaisuus kampuksella

Kampustemme tilat ja palvelut taipuvat myös kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Kampuksilla tapaat mielenkiintoisia ihmisiä omalta alaltasi ja sen ulkopuolelta. Tervetuloa piipahtamaan tai pidemmäksi aikaa!

Tutustu kampuksiimme
Järjestä tilaisuus kampuksellamme

Summer School -kahvittelutilaisuus

Kansainvälinen korkeakouluyhteistyö

Sekä yliopisto että TAMK ovat aktiivisia toimijoita kansainvälisissä korkeakouluverkostoissa, joissa syvennetään yhteistyötä tutkimuksessa ja koulutuksessa.

Opi ja innostu tieteestä

Juniversity tarjoaa innostavan tiedepolun lapsille ja nuorille yhteistyössä alueen koulujen, opettajien, perheiden ja yritysten kanssa.

Linna-kirjaston lukutila

Käytä kirjastoa

Tampereen yliopiston kirjasto on avoin tiedekirjasto, joka tukee palveluillaan opiskelua, opetusta ja tutkimusta Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa.

people working in the Photonics lab

Seuraa meitä!

Tietoa ajankohtaisista yhteistyömahdollisuuksista sekä palveluistamme ja tapahtumistamme saat, kun seuraat meitä somessa ja tilaat uutiskirjeitämme. @kehityosaajana #kehityosaajana #yhteistyöntekijät