Punatukkainen nainen nauraa iloisena ja - Jatkuvan oppimisen palvelut logo

Osaamisen kehittäminen ja jatkuva oppiminen

Tervetuloa oppimisen jatkoille! Meiltä löydät sopivan koulutuksen, kun sinulla on jo korkeakoulututkinto ja haluat kehittää osaamistasi eteenpäin. Jatkuvan oppimisen koulutusten kestot vaihtelevat lyhyistä seminaareista usean vuoden ohjelmiin. Tarjonnasta löytyy sopivia ratkaisuja niin yksilöille kuin työyhteisöillekin.

Tree – Jatkuvan oppimisen palveluiden toiminta pitää sisällään täydennyskoulutukset ja erikoistumiskoulutukset, avoimet korkeakouluopinnot ja koulutusviennin. Myös osaamisen kehittämisen palvelut, kuten coaching ja valmennus, ovat kiinteä osa toimintaamme.

Palvelumme

Räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutuspalveluratkaisut

Yritykselle tai organisaatiolle räätälöidyt koulutuskokonaisuudet vastaavat organisaatiosi henkilöstön osaamisen kehittämisen täsmätarpeisiin. Asiantuntijamme laativat yrityksellenne koulutuspalveluratkaisun, joka takaa tuloksellista ja vaikuttavaa oppimista yrityksenne henkilöstölle.

Ota meihin yhteyttä!

Esimerkkejä palveluistamme

Uutisia

Ajankohtaista osaamisen kehittämisestä

Tapahtumia

Osallistu tapahtumiin kasvokkain ja verkossa

Tarinoita ja kokemuksia

Lue osaamistaan kehittäneiden ja asiantuntijoiden tarinoita!

Ajankohtaista koronaviruksesta

Voit rohkeasti hakea tuleviin koulutuksiin! Tarkemmat hakuohjeet löytyvät kunkin koulutuksen omalta sivulta.

Näin koronavirus vaikuttaa toimintaamme:

• seuraamme jatkuvasti tilannetta ja mukaudumme tarpeen mukaan
  • järjestämme koulutukset tilanteen ja tarpeen mukaan joko etänä, lähitoteutuksena tai niiden yhdistelmänä
  • jos olet jo hakenut koulutukseen tai koulutuksesi on jo alkanut, koulutuksen yhteyshenkilö pitää sinut ajan tasalla mahdollisista erityisjärjestelyistä tai muutoksista

Jos sinulle tulee mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä koulutuksen vastuuhenkilöön tai laita sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana [at] tuni.fi.

Lue lisää koronaviruksen vaikutuksista korkeakouluyhteisön toimintaan