Hyppää pääsisältöön
Punatukkainen nainen nauraa iloisena ja - Jatkuvan oppimisen palvelut logo

Osaamisen kehittäminen ja jatkuva oppiminen

Tervetuloa oppimisen jatkoille! Meiltä löydät sopivan koulutuksen, kun sinulla on jo korkeakoulututkinto ja haluat kehittää osaamistasi eteenpäin. Jatkuvan oppimisen koulutusten kestot vaihtelevat lyhyistä seminaareista usean vuoden ohjelmiin. Tarjonnasta löytyy sopivia ratkaisuja niin yksilöille kuin työyhteisöillekin. Tree – Jatkuvan oppimisen palveluiden toiminta pitää sisällään täydennys- ja erikoistumiskoulutukset sekä koulutusviennin. Myös osaamisen kehittämisen palvelut, kuten coaching ja työyhteisön kehittämisen valmennukset ovat kiinteä osa toimintaamme.

Palvelumme

Räätälöidyt asiakaskohtaiset koulutuspalveluratkaisut

Yritykselle tai organisaatiolle räätälöidyt koulutuskokonaisuudet vastaavat organisaatiosi henkilöstön osaamisen kehittämisen täsmätarpeisiin. Asiantuntijamme laativat yrityksellenne koulutuspalveluratkaisun, joka takaa tuloksellista ja vaikuttavaa oppimista yrityksenne henkilöstölle.

Ota meihin yhteyttä!

Osaamisen kehittäjien -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?

Ota meihin yhteyttä!

Tree - Jatkuvan oppimisen palvelut yhdistää vahvaan juuristoon uudet versot: asiakkaille tutut asiantuntijat ja laadukkaat koulutukset. Yhteisen nimen alle yhdistyvät Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen palvelut. Ota meihin yhteyttä laittamalla sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana@tuni.fi.