Jaana Inki on kokenut käsityönopettaja Tampereen yliopiston normaalikoululta. Hän on työskennellyt Tampereen yliopistossa yli 30 vuotta opettajana ja opettajankouluttajana.

Monien tehtävien lomassa hän on toiminut aiemmin mm. Tekstiiliopettajaliitto TOL ry:n puheenjohtajana.

Vuoden tekstiiliopettaja 2019 -tunnustuspalkinto myönnettiin Jaanalle Teknisten aineiden opettajat  TAO ry:n ja Tekstiiliopettajien liitto TOL ry:n syyspäivillä, jotka pidettiin 28.-29.9.2019 Helsingissä.

Vuoden käsityönopettaja 2019 -tunnustus Jaana Inkille

Tampereen yliopiston normaalikoulun opettaja Jaana Inki on saanut Vuoden käsityönopettaja 2019 -tunnustuksen.

Tekstiiliopettajaliiton syyspäivien iltajuhlassa julkistettiin liiton keskuudestaan valitsema vuoden käsityönopettaja. Tänä vuonna kunnianosoituksen sai Jaana Inki Tampereen seudun tekstiiliopettajista.

Tekstiiliopettajaliiton sivuilla Jaanaa kuvaillaan näin: ”Jaana on aktiivinen, idearikas, toimelias ja aina tyylikäs tekstiilityön opetuksen asiantuntija ja käsityön puolestapuhuja. Monipuolinen osaaja, kokeileva Jaana ei säästele itseään kun käsityö tarvitsee asioiden edistäjää ja uudistajaa. Jaanan kiinnostus ja innostus uusiin asioihin on elämäntapa, uudet koulutukset odottavatkin jo ensi syksynä tarmokasta opiskelijaa!”


Rehtorit Kirsi-Liisa Koskinen-Sinisalo ja Vesa Toivonen ojensivat kukat Jaanalle (kuvassa vasemmalla) henkilökunnan kahvitilaisuudessa 1.10.2019. Lämpimät onnittelut!