Nenäpäivä 8.11.2019

Oheisessa viestissä on tietoa ala- ja yläkoulun oppilaskunnan hallituksien yhdessä organisoimasta Nenäpäivätapahtumasta Norssilla 8.11.2019. Osallistuminen on toki täysin vapaaehtoista, mutta toivomme laajaa osallistumista niin itse tapahtumaan kuin myös auttamista lahjoitusten muodossa.


Hei!

Ylä- ja alakoulun oppilaskunnat järjestävät yhteistyössä nenäpäiväteemaista toimintaa koulullamme 8.11. elikkä Nenäpäivänä. Koulullamme nenäpäivää vietetään tänä vuonna monella eri tavalla, kuten esimerkiksi koko koulun yhteisellä toimintavälitunnilla, johon sisältyy mm. visailua, musiikkiesityksiä, kasvomaalausta ja paljon muuta kivaa!

Haastamme myös kotijoukkoja osallistumaan Nenäpäivään kahdella tavalla: katsomalla että oppilaat pukevat päälleen päiväksi jotain punaista ja lahjoittamalla meidän nettikeräyslippaaseemme, jotta saamme suuren potin kasaan hyvään tarkoitukseen. Lahjoittaa voit tämän linkin kautta:  https://www.nenapaiva.fi/nettilipas/1053744 tai käteisenä koulumme nenäpäivätapahtumassa keräyslippaaseen. Keräystuoton kohteisiin voit tutustua tarkemmin Nenäpäivän sivuilla osoitteessa https://www.nenapaiva.fi/nain-hyva-leviaa.

Nenäisin terveisin:
Antti Järvelä
Yläkoulun oppilaskunnan puheenjohtaja