Punainen neliö

Norssi mukana uudessa julkaisussa

Uutuuskirja nyt julkaistu! Kaipaatko englanninkielistä perusteosta suomalaisen peruskoulun menestystarinasta? Tämä 63-sivuinen julkaisu raottaa salaisuuksia ja ainesosia Suomen kansainvälisesti tunnetun peruskoulujärjestelmän takana. Kauniit kuvat avaavat ikkunan koulun arkeen ja käytännönläheiset esimerkit tuovat pedagogiikan helposti ymmärrettävään muotoon. Kirja on suomalaisten tutkijoiden ja opettajien kirjoittama. Sopii hyvin esim. kv-vieraille lahjaksi.

Kirjan kuvat ovat otettu Tampereen yliopiston normaalikoulun arjesta ja kirjassa tuodaan esiin suomalaista laadukasta opettajakoulutusta ja opetusharjoittelua. Lisäksi kirjassa on nostettu esiin suomalaisia pedagogisia innovaatioita ja niidet toteutumista arjessa. Esittelyssä ovat mm. ilmiölähtöinen oppiminen matematiikassa ja liikunnassa, modernit oppimisympäristöt, yhteisopettajuus, ohjelmointi sekä ulkonaoppiminen.

Yksi kirjan toimittajista on Norssin luokanlehtorina ja tohtoriopiskelijana toimiva Laura Rantavuori, sekä mukana kirjoittajina ovat myös lehtorit Mikko Horila ja Tuomo Tammi. Kirjan kuvissa esiintyvät Norssin oppilaat 2b-luokalta.

Kirjaa voi tilata osoitteesta https://vertikal.fi/julkaisut-publications/

***

This booklet sets out to explain the current practice and the core principles underpinning the Finnish Basic Education System. It will challenge your thinking and hopefully help you to reflect on what is good about your current policies and practices and what could help improve them even further. It is a great starter to understanding the Finnish Education System and equally valuable to those visiting Finland as for those simply seeking to find out how this small nation created a world class education system.

Order now https://vertikal.fi/julkaisut-publications/