Hyppää pääsisältöön

Tutkimusryhmät ja tutkijat

Tampereen yliopistossa on yli 2 800 tutkijaa. Tutkimusryhmissämme tehdään monitieteistä tutkimusta kansallisesti ja kansainvälisesti. Huippuyksiköissämme tutkitaan niin monikudosmallintamista kuin pelikulttuureja. Tämä sivu auttaa sinua löytämään yliopistomme tutkijat ja tutkimusryhmät.

Tutkimuksen huiput

Huippuyksiköissämme tutkitaan niin monikudosmallintamista kuin pelikulttuureja. Yliopistossamme työskentelee myös useita Euroopan tutkimusneuvoston ERC-rahoituksen saaneita huippututkijoita. Lisäksi koordioimme Suomen Akatemian lippulaivahanketta.

Etsi tutkijoita

Tutkimuksen henkilöhaku

Henkilöhausta löydät tutkijoidemme profiilisivut ja yhteystiedot. Voit etsiä tutkijaa nimellä tai suodattaa näkyviin tietyn yksikön tutkijat.

Tutkimusportaali

Tutkimusportaalistamme löydät tutkijat sekä tiedot heidän julkaisuistaan ja muusta tieteellisestä toiminnasta. Voit myös tarkastella, ketkä muut tutkivat samankaltaisia aiheita.

Etsitkö tutkijaa yrityksesi yhteistyökumppaniksi?

Haluaisitko teettää tilaustutkimuksen, vai etsitkö tutkijaa tutkimusyhteistyöhön tai avuksi ongelmanratkaisuun? Tutustu alla palveluihimme yrityksille ja yhteisöille, tai ota yhteyttä ja etsitään yhdessä tarpeisiisi soveltuvin yhteistyön muoto.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen yrityspalvelut [at] tuni.fi (yrityspalvelut[at]tuni[dot]fi) tai soita numeroon 029 452 4500.

Lue lisää palveluistamme yrityksille ja yhteisöilleTutustu tutkimuksen tutkimusinfrastruktuureihin

Videot vievät tutkijoiden maailmaan

Yliopistossamme tehdään monialaista huippututkimusta ja edistetään mitä mielenkiintoisimpia tutkimusaiheita aina journalistiikasta fotoniikkaan. Mutta miten tutkijat itse näkevät työnsä? Kokosimme yhteen videoita, joissa tutkijat kertovat tekemästään tutkimuksesta ja miten se muuttaa maailmaa.

Medialle

Viestintäpalvelumme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi asiantuntijan haastateltavaksi.

Palvelumme medialleLöydä asiantuntija ajankohtaisten aiheiden listalta

Saat viestintäpalvelumme kiinni myös puhelimitse numerosta 0294 520 800 tai sähköpostilla osoitteesta viestinta.tau [at] tuni.fi.