Opiskelija Mediapoliksen studiossa.

Medialle

Viestintäpalvelut auttaa mediaa löytämään asiantuntijoita haastateltaviksi ja tarjoaa valokuvia median käyttöön.

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopiston mediapalvelun puhelinnumero on 0294 520 800 ja sähköpostiosoite viestinta.tau [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

Yliopiston viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun mediapalvelun tavoittaa sähköpostitse osoitteessa viestinta.tamk [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

TAMKin viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Valokuvat

Valokuvia median käyttöön on saatavilla Mediapankin julkisesta galleriasta. Lisää kuvia voit kysyä osoitteista viestinta.tau [at] tuni.fi ja viestinta.tamk [at] tuni.fi.

Logomme

Logot ja niiden käyttöohjeet löydät kuvapankistamme.

Löydä asiantuntija

Etsitkö asiantuntijaa haastateltavaksi? Olemme koonneet samalle sivulle asiantuntijoitamme eri aihepiireistä aina koronapandemiasta sukupuolentutkimukseen ja kuntavaaleista sote-uudistukseen.

Tutustu asiantuntijoihimme

Salainen sankaritiede venyy vaikka mihin

Pekka Pere hymyilee, katsoo kameraan ja pitelee Tilastotieteen sanasto -kirjaa.

Tilastotiede on tuottanut ihmiskunnalle huikeita tieteellisiä saavutuksia, voi pelastaa jopa syövältä ja on kaiken lisäksi hauskaa!

Lue juttu: Salainen sankaritiede venyy vaikka mihin

Tarjolla planetaarista lähiruokaa

Penkkiviljelmä, jossa kasvaa erilaisia hyötykasveja.

Suurin osa maailman ruoasta kulutetaan kaupungeissa, ja syöjien määrä kasvaa koko ajan. Jotta ravintoa riittäisi tulevaisuudessa kaikille, tarvitaan muutoksia.

Lue juttu: Tarjolla planetaarista lähiruokaa

Ilman syytä ei nyky-Suomessa kuolla

Maalaus, jossa luurankohahmoinen kuolema saapuu illallispöytään.

Nykyisin katsomme kuolemaa numerosarjojen läpi, mutta inhimillinen ulottuvuus tahtoo jäädä ohueksi.

Lue juttu: Ilman syytä ei nyky-Suomessa kuolla