Hyppää pääsisältöön
Opiskelija Mediapoliksen studiossa.

Medialle

Viestintäpalvelut auttaa mediaa löytämään asiantuntijoita haastateltaviksi ja tarjoaa valokuvia median käyttöön.

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopiston mediapalvelun puhelinnumero on 0294 520 800 ja sähköpostiosoite viestinta.tau [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

Yliopiston viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun mediapalvelun tavoittaa sähköpostitse osoitteessa viestinta.tamk [at] tuni.fi. Vastaamme tiedusteluihin arkisin kello 8–16.

TAMKin viestinnän ja markkinoinnin henkilöstö

Valokuvat

Valokuvia median käyttöön on saatavilla Mediapankin julkisesta galleriasta. Lisää kuvia voit kysyä osoitteista viestinta.tau [at] tuni.fi ja viestinta.tamk [at] tuni.fi.

Logomme

Logot ja niiden käyttöohjeet löydät kuvapankistamme.

Löydä asiantuntija

Etsitkö asiantuntijaa haastateltavaksi? Olemme koonneet samalle sivulle asiantuntijoitamme eri aihepiireistä aina koronapandemiasta sukupuolentutkimukseen ja kuntavaaleista sote-uudistukseen.

Tutustu asiantuntijoihimme

Korkeakouluyhteisön lehti Unit - tutkitun tiedon puolesta

Ikä on yleisin syrjintäperuste

Sotilas on syönyt kuningattaren shakkilaudalla, kuningatar on kumossa laudalla.

Eläkejärjestelmä ja juhlapuheet kannustavat pysymään töissä mahdollisimman pitkään, mutta iän karttuessa moni havaitsee urallaan outoa kitkaa.

Digitalisaatio muuttaa hyvinvointivaltiota

Henkilö samoaa viidakossa, jonka lehvistössä lukee eri sosiaalitukien nimiä.

Uudet digitaaliset palvelut helpottavat elämää, tehostavat työtä ja lisäävät ihmisten hyvinvointia. Samalla voidaan kuitenkin lisätä eriarvoisuutta.

Muovi reippaasti kiertämään

Rypistetty perunalastupussi.

Kuluttajat haluavat toimia vastuullisesti ja lajitella muovin kierrätykseen, mutta pakkausmerkintöjen sekavuus aiheuttaa päänvaivaa.