Hyppää pääsisältöön
Osallistu verkostoitumistapahtumiimme tai tule mukaan hankekokonaisuuksiin

Palvelumme yrityksille ja yhteisöille

Tampereen korkeakouluyhteisö tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia mahdollisuuksia tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioyhteistyöhön sekä niihin integroituun opetukseen ja oppimiseen. Yhteistyö voi käynnistyä pienestä projektista, mutta kasvaa pitkäjänteiseksi kumppanuudeksi ja laajoiksi alueellisiksi, kansallisiksi tai kansainvälisiksi hankkeiksi. Ota yhteyttä, keskustellaan tarpeisiinne sopivista ratkaisusta ja yhteistyömuodoista!
Mittaus- ja analyysipalvelut

Mittaus-, analyysi- ja laboratoriopalvelut

Monet Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun mittaus-, analyysi ja laboratoriopalvelut sekä tutkimuslaitteistot ovat myös yritysten ja organisaatioiden käytettävissä. Hyödynnä niiden tarjoamaa puolueetonta tietoa esimerkiksi tuotekehityksen tukena.

Tribologian tutkimus kohdistuu pintojen välisessä kosketuksessa tapahtuvaan kitkaan, kulumiseen ja voiteluun. Kuvassa Juuso Lahtivirta

Tutkimus-, hanke- ja innovaatioyhteistyö

Toteutamme tutkimus- ja kehittämishankkeita yritysten, julkisorganisaatioiden, kolmannen sektorin sekä muiden korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten kanssa. Näin tuotamme uutta tietoa, osaamista ja laaja-alaisia ratkaisuja yhteiskunnan ja elinkeinoelämän tarpeisiin.

Yhteiskehittämisen alustat yhdistävät samoista teemoista kiinnostuneita. Kuva Kampusklubilta Hervannasta.

Yhteistyön ja yhteiskehittämisen alustat

Monialaiset yhteistyöalustat tuovat yhteen verkostoitumisesta, yhteiskehittämisestä ja monialaisesta yhteistyöstä innostuneet ihmiset ja organisaatiot. Alustat tarjoavat pääsyn uusimman tutkimustiedon ja osaamisen äärelle. Ne myös tarjoavat palveluita asiantuntijoiden, tutkijoiden, opiskelijoiden ja organisaatioiden välisen yhteistyön käynnistämiseksi ja syventämiseksi.

Opiskelijat ja yritykset tekevät yhteistyötä

Tee yhteistyötä opiskelijoiden kanssa

Yhteistyö opiskelijoiden kanssa avaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää tuoretta näkemystä ja ratkaista ajankohtaisia ongelmia. Opiskelijayhteistyö on mainio tapa löytää ja testata uudet parhaat osaajat ennen mahdollista rekrytointia.

Maksuttomia palveluita yrityksille

Pulmaperjantai – nopeaa suunnittelu ja ideointitukea yrityksellesi

Jos yrityksessäsi on tuoteidea, laiteprototyyppi tai kehittämisajatus, jonka viimeistelyssä ja eteenpäin viemisessä ulkopuolinen apu olisi tarpeen, ilmoittaudu mukaan Pulmaperjantaihin!

Yrityslähettiläät – yhteistyön asialla yrityksessäsi

Yrityslähettiläänä toimivat opiskelijat vierailevat Tampereen seudun yrityksissä kertomassa yliopistoyhteistyön mahdollisuuksista ja palveluista. Vierailun sisältö suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin.

Henkilöt lyövät nyrkkinsä yhteen yhteistyön ja onnistumisen merkiksi.

Nappaa Yhteistyön tekijät -uutiskirjeestä tuoreimmat vinkit

Yhteistyön tekijät -uutiskirje kokoaa vinkkejä Tampereen korkeakouluyhteisön ajankohtaisista tapahtumista, palveluista ja yhteistyömahdollisuuksista yrityksille ja yhteisöille. Uutiskirje ilmestyy kuukausittain. Saat sen sähköpostiisi liittymällä tilaajaksi.