Hyppää pääsisältöön

Psykologian opetus- ja tutkimusklinikka PSYKE

Tampereen yliopisto
Sähköpostiosoitepsyke.tau [at] tuni.fi
Puhelinnumero050 318 2553
SijaintiKalevantie 5, 33014 Tampereen yliopisto
Tampereen yliopisto, Linna-rakennus, 4.kerros

PSYKE on Tampereen yliopiston psykologian oppiaineen opetus- ja tutkimusklinikka. PSYKE:ssä tehdään psykologian ammattikäytännön kehittämistyötä, asiakastyötä, opetusta ja tutkimusta. PSYKE:n toiminta niveltyy psykologian oppiaineen muihin toimintoihin omana toimintayksikkönään.

Psykologipalvelut

Teemme lasten ja nuorten neuropsykologista kuntoutusta, neuropsykologisia tutkimuksia sekä psykologeille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattua työnohjausta. Lisää tietoa palveluistamme.

PSYKE:n lasiovi.

Ammatillinen koulutus

PSYKE:ssä järjestetään vuosittain autismikirjon diagnostikkaan liittyviä koulutuksia (ADOS-2 ja ADI-R -menetelmät), neuropsykologisen ryhmäkuntoutuksen TOTAKU & SOTOKU -menetelmien koulutusta, sekä yksittäisiä seminaaripäiviä ja koulutuksia. Lisää tietoa koulutuksistamme.

Kuva kokoushuoneesta.

Tutkimus

PSYKE:n tutkimustoiminta sijoittuu lasten neuropsykologian sekä kehitys- ja kasvatuspsykologian aloille ja niiden yhtymäkohtiin. Keskeisiä ovat erilaiset psykologisten interventioiden tutkimukset sekä arviointi- ja kuntoutusmenetelmien sekä palveluiden kehittäminen. Lisää tietoa tutkimuksestamme.

TOTAKU II ja SOTOKU -käsikirjat.

 

 

Voit kysyä psykologi- ja koulutuspalveluistamme lisää PSYKE:n palvelunumerosta 050 318 2553 tai sähköpostilla osoitteesta psyke.tau [at] tuni.fi

 

Sivuston valokuvat: © Jonne Renvall / Tampereen yliopisto