Hyppää pääsisältöön

Kiinteistö – ja rakentamisalan Executive MBA – KiRa EMBA

Tampereen yliopisto

Laajuus

80 opintopistettä

Toteutusaika

12.10.2023-24.4.2026

Hakuaika

10.5.2022-15.9.2023

Hinta

37500,00 € + 24 % alv (yht. 46 500 €)

Kaupunki

Tampere
Helsinki

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous
Rakentaminen

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Näköalapaikka tulevaisuuteen

Kiinteistö- ja rakentamisalan EMBA on akateemisen tutkimustiedon ja yritysmaailman kokemuksen vuoropuhelun areena. Se haastaa osallistujat liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun kehittämiseen sekä johtajana kasvamiseen.

Sinustako kiinteistö- ja rakentamisalan edelläkävijä?

Kiinteistöalan koulutuskeskuksen (Kiinko) ja Tampereen yliopiston yhdessä järjestämä KiRa EMBA-ohjelma on suunniteltu erityisesti kiinteistö- ja rakentamisalalle ja se on tuonut uuden tason alan johdon osaamisen kehittämiseen.

Koulutusohjelman tavoitteena on parantaa edellytyksiä yrityksen toiminnan kehittymiselle ja menestymiselle. Menestyvät yritykset onnistuvat tekemään oman asiantuntemuksensa näkyväksi ja valjastamaan sen asiakkaidensa hyödyksi.


Kiinteistö- ja rakentamisalan Executive MBA – uutta perspektiiviä ja ahaa-elämyksiä

Seuraava Kiinteistö- ja rakentamisalan Executive MBA -ohjelma alkaa 30.3.2023.

Koulutus antaa kiinteistö- ja rakentamisalan avain­tehtävissä toimiville ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää joh­tajuutta ja samalla parantaa yritystoiminnan kehittymisen ja menesty­misen edellytyksiä. Saat vahvan liikkeenjohtamisen koulutuksen lisäksi uusia liikeideoita, yhteistyökumppaneita ja johtamisen työkaluja.

KiRa EMBAssa pääset kuulemaan ja keskustelemaan mm. alan erilaisista murroskohdista ja globaaleista kehitystrendeistä sekä siitä, miten ne vaikuttavat Suomessa. Ohjelma auttaa sinua havait­semaan, miten olla edelläkävijä murrosvoimien hyödyntämisessä. Lisäksi laajennat verkostojasi ja luot kontakteja lähijak­soilla ja ulkomaan opintomatkalla.


Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen seitsemästä EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiin.