Hyppää pääsisältöön

Yksilöllisesti räätälöitävä Executive MBA in Business Renewal

Tampereen yliopisto

Opintojen tavoitekesto

2-4 vuotta

Laajuus

80 opintopistettä

Hakuaika

Jatkuva haku

Hinta

34500,00 € + alv 24 % (yht. 42 780 €)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opintojen taso

Muut opinnot

#OmaEMBA

Executive MBA in Business Renewal on Executive MBA Tampere -tuoteperheen yksilöllisimmin räätälöitävä ohjelma. Se on tarkoitettu sinulle, joka haluat rakentaa oman EMBA-ohjelmasi hyödyntäen Suomen laajinta EMBA-ohjelmien sisältövalikoimaa sekä yliopistomme monialaisia verkostoja. Yhdessä sinulle nimetyn educoachin kanssa suunnittelet omiin osaamistavoitteisiisi ja aikatauluihisi sopivat EMBA-opinnot.

Mitä ohjelma edellyttää sinulta?

  • Tavoitteellisuutta ja itseohjautuvuutta
  • Kykyä tunnistaa omat oppimistavoitteet
  • Rohkeutta hyödyntää uudenlaisia oppimisen muotoja
  • Luovuutta ja ennakkoluulottomuutta

Tämä koulutus on yksi EMBA Tampere –tuoteperheen EMBA-ohjelmasta. Tuoteperheen johtamisohjelmat tarjoavat aktiivisen ja monialaisen oppimisympäristön johtajana kehittymiseen ja organisaation johtamiseen. Tutustu muihin EMBA-ohjelmiimme.

Olen saanut koulutuksesta uusia ideoita paitsi liiketoimintaan myös siihen, miten tämän tyyppistä organisaatiota johdetaan. Monet henkilöt yrityksessämme ovat innostuneet tuomistani asioista ja ajatuksista, ja olemme kokeilleet niitä ja vieneet toimintatapoja ja liikeideoita jo käytäntöönkin. Koulutuksesta saamani anti on vienyt yritystä ison askeleen eteenpäin kohti nykyaikaisempaa yritystä.

Heidi Vaarala työskentelee Design Lead -tehtävässä Installa. Hän sai valmiiksi opintonsa Tampereen yliopiston EMBA in Business Renewal -ohjelmassa alkuvuodesta 2021. Opintoihin sisältynyt kurssi johtamisesta digi- ja teknologiamurroksessa antoi Vaaralalle kattavan kuvan toimintaympäristön teknologisesta muutoksesta.

Haluatko kuulla lisää?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin kerromme sinulle lisää! Mikäli haluat kuulla muista vastaavista koulutuksista tilaa Osaamisen kehittäjät -uutiskirje!

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?