Hyppää pääsisältöön

Johtamisen ja esihenkilötyön täydennyskoulutukset

Me Tree – Jatkuvan oppimisen palveluissa toteutamme johtamisen ja esihenkilötyön koulutuksia muutamien päivien laajuisista teemakoulutuksista aina laajoihin ja kattaviin, useamman vuoden kestäviin koulutuskokonaisuuksiin.

Haluatko kehittää johtajuutta?

Johtamisosaamisen ja johtajuuden merkitys organisaatioiden menestymiselle ovat kiistattomat. Nykyaikanen johtamis- tai esihenkilökoulutus kehittää merkittävästi valmiuksia toimia ja pärjätä muuttuvassa työelämässä.

Suurin osa koulutuksistamme on räätälöitävissä juuri teidän organisaationne tarpeisiin sopiviksi. Lisätietoja räätälöinnistä löydät sivun alalaidasta.

Etsitkö pidempää johtajuuden kehittämisen ratkaisua? JOKO-johtamiskoulutus on n. 1 vuoden kestävä kokonaisuus ja EMBA-johtamiskoulutus vuorostaan on n. 3 vuotta kestävä ohjelma. 

Tutustu JOKO-johtamiskoulutusten tuoteperheeseen

Tutustu Executive MBA (EMBA) -johtamiskoulutusohjelmien perheeseen

Haussa olevat johtamis- ja esihenkilökoulutukset

Räätälöitävät koulutus- ja valmennuspalvelut

Onko teidän organisaatiossanne tarvetta juuri teidän tarpeeseen suunnitellulla johtamisen ja esihenkilötyön koulutuksella tai valmennuksella? Tutustu tarjontaamme!

Ota meihin yhteyttä!

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut yhdistää vahvaan juuristoon uudet versot: asiakkaille tutut asiantuntijat ja laadukkaat koulutukset. Yhteisen nimen alle yhdistyvät Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen palvelut.

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kehityosaajana [at] tuni.fi (kehityosaajana[at]tuni[dot]fi).

Tree – Jatkuvan oppimisen palveluiden logo ja naurava nainen.