Kun hetki on vahva -Nätyn jouluinen konsertti 12.12. klo 19

29.11.2019

Kun hetki on vahva…

… muistuvat menneet sukupolvet mieleen.
… hämmennyn ja vahingossa rikon sen.
…. pilkon polttopuut koko talveksi.

Näty-ykkösten ensimmäinen lukukausi saa päätöksensä joulukuisessa konsertissa Kulttuuriravintola Kivessä, osoite Keskustori 2, Tampere. Konsertissa kuullaan tuoretta jouluista ja talvista musiikkia ”kun hetki on vahva” -teeman ympäriltä.

Konserttiin on vapaa pääsy.

LAVALLA:

Näty-ykköset:
Henriikka Heiskanen, Esme Kaislakari, Kristiina Karhu, Aino Karlstedt, Kasperi Kola, Katriina Lilienkampf, Eero-Heikki Puustinen, Emmi Ranta-Ojala, Vilma Sippola, Miika Suonperä, Lasse Viitamäki ja Senna Vodzogbe

säestys:
Kalle Ruusukallio

opetus ja kuoronjohto:
Niina Alitalo

Kesto n. 2 tuntia

aika: Torstai 12.12.2019 klo 19
paikka: Kulttuuriravintola Kivi, Keskustori 2, 33100 Tampere