Hyppää pääsisältöön
nainen

Kehity johtajana

Tampereen yliopisto

Laajuus

5 opintopistettä

Toteutusaika

13.3.2024-4.6.2024

Hakuaika

21.9.2022-9.3.2024

Hinta

3000,00 € + alv 24 % (yht. 3 720 €)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Kehity johtajana - onnistu ja auta onnistumaan

Valmennus kehittää itsen johtamisen taitoja sekä kykyä toimia vaikuttavana ja valmentavana johtajana työelämän muuttuvissa tilanteissa.

Itsetuntemus - johtamisen perusta

Itsen ja muiden johtaminen on taitolaji, jossa voi kehittyä koko uran ajan. Tutkimusten mukaan hyvä itsetuntemus ja mm. taito pitää huolta omasta toimintakyvystä ja palautumisesta ovat jopa tärkeämpiä kuin persoonallisuus tai ulospäinsuuntautuneisuus.

Valmennus tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä kollegoiden kanssa johtajuuden ytimen äärelle. Pysähtyminen muun muassa tukee johtamisen vaikuttavuutta ja hyvinvointia työssä.

Räätälöity toteutus

Kehity johtajana soveltuu hyvin myös organisaatiokohtaisesti toteutettuna esimerkiksi johtoryhmälle. Ota yhteyttä, niin rakennetaan teille soveltuva kokonaisuus valmennuksesta!

Miksi lähteä kehittämään omaa johtajuutta?

Kouluttajamme Päivi Mäkelä haastaa sinut ajattelemaan johtajuutta monilta eri kulmilta kuten, mitä sinulta johtajana odotetaan, millainen sinä olet johtajana, miten pidät huolta omasta jaksamisestasi.

Tutustu Päivin kirjoituksiin ja lähde mukaan kehittämään omaa johtajuuttasi!

Kysy minulta lisää

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?